Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Rešenja
 
 
Rešenja
TeamViewer 7 - Pristup na daljinu i podrška putem Interneta!
TeamViewer

Image 

ImageTeamViewer 7 (Beta) je stigao! Nova verzija nudi mnogo više od brojnih poboljšanja za daljinsku kontrolu. Sada možete organizovati online sastanke za 25 učesnika. Iskoristite nove karakteristike, kao što su poboljšana podrška za više monitora ili sposobnost da se sačuvaju individualni parametri veza za svaki kompjuter. TeamViewer 7 sadrži dva moćna proizvoda u jednom softveru.

Poboljšanja za daljunsku kontrolu

ImagePrebacivanje fajlova je čak brže i lakše: Drag & drop željeni fajl iz i u daljinski kontrolisan prozor na mesto po vašem izboru. U sekundi, svi folderi ili dokumenti su tačno tamo gde su vam potrebni.

ImagePodrška za više monitora: Drugi i treći monitor su sve više i više popularni i doprinose povećanju produktivnosti. Uživajte u više udaljenih monitora prikazanih 1:1 na ekranu vašeg monitora istovremeno i bez potrebe da se prebacujete.

ImageČuvanje parametara veze za svaki kompjuter: Da li se stalno povezujete na iste kompjutere ili servere vaših klijenata ili kolega? Jednostavno sačuvajte vaše željene lične parametre veza za svaki kompjuter. Na taj način, sačuvajte vaše dragoceno vreme koje bi utrošili za sva buduća povezivanja sa tim kompjuterima.

ImagePoboljšanje performansi: Postanite više produktivni za kraće vreme. TeamViewer 7 je povećao performanse kroz povećanje brzine prenosa za vreme direktnog povezivanja i optimizovao je performanse prenosa fajlova.

Dodatne karakteristike i detalji za daljinsku kontrolu.

Poboljšanja za sastanke i prezentacije

ImageTrenutni sastanci: Započnite sastanak samo jednim klikom i pozovite vaše kolege, klijente i poslovne partnere da vam se trenutno pridruže.

ImageRaspored sastanaka: Planirajte vaše sastanke lako i pregledno. Možete poslati lične pozive i zabeležiti sastanke u vaš Outlook kalendar.

ImageDo 25 učesnika: Zaboravite na rezervacije sobe i putne troškove. Povežite do 25 učesnika na jednom online sastanku. Ovo je idealno za diskusije sa poslovnim partnerima i kolegama iz celog sveta.

ImageInternet konferencije: Iskoristite prednosti besplatne komunikacije preko interneta. Za vreme sastanka, svi učesnici su međusobno povezani preko VoIP-a. Zvučna razmena ideja i mišljenja u realnom vremenu!

ImageMobilno učestvovanje na putu: Sa TeamViewer aplikacijama za iPhone, iPad i Android možete učestvovati na sastancima u bilo koje vreme dok ste na putu. Nikada više nećete morati da propustite važnu diskusiju.

Dodatne karakteristike i detalji u vezi sastanaka i prezentacija.

Softver za svaku situaciju. Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

TeamViewer je besplatan za privatnu upotrebu.

 
XMLSpy 2012 - XML editor za modelovanje, editovanje, transformaciju i debagovanjeXML teh.
Altova

Image 

Altova XMLSpy je najviše prodavani XML editor i razvojno okruženje za modelovanje, editovanje, transformaciju i debagovanje XML baziranih tehnologija. Pruža najbolji dizajner grafićkih šema, kod generator, konvertore fajlova, dibagere, profajlere, potpunu integraciju baza podataka i podršku za XSLT, XPath, XQuery, WSDL, SOAP, XBRL i Office Open XML (OOXML) dokumenta, plus Visual Studio i Eclipse plug-ins i drugo. Skoro je dodata podrška u XMLSpy-ju za kreiranje dijagrama što daje novu dimenziju za rad i analizu XML podataka.

XMLSpy vam omogućava da kreirate najnaprednije XML i Web servis aplikacije, a u isto vreme je dovoljno fleksibilan da možete da radite sa XML-om koristeći forme i opcije koje najviše odgovaraju vašim poslovnim potrebama i navikama u radu. Mogućnosti i funkcionalnosti XML editora su: (stranice na koje vas vode linkovi su na engleskom):

 •   XML Signature podrška za digitalno potpisivanje XML dokumenata
 •   Podrška za veoma velike fajlove
 •   32-bit i 64-bit verzije

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image  

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 

 
ACDSee 14 - Organizacija, savršenstvo, inspiracija
ACD Systems

ImageOslobodite vašu kreativnost pomoću ACDSee 14. Brz i jednostavan za korišćenje softver za fotografije koji uključuje sve što vam je potrebno da bi ste držali pod kontrolom vašu rastuću kolekciju fotografija - organizujete svoje fotografije, usavršite vaše snimke i podelite svoje uspomene sa prijateljima i porodicom.

Čuvajte sve vaše digitalne fotografije na jednom mestu. Pregledajte vaše fotografije, brzo pronađite najdražu fotografiju i pošaljite je prijateljima preko email-a ili besplatnog online albuma ili odštampajte.

Karakteristike

ImagePrimenite malo magije

Izaberite neki od preko 20 filtera za specialne efekte da dodate malo sjaja vašim fotografijama, iskoristite Orton, Lomo i Collage najnovije efekte. Primenite efekte na vaše fotke pa odlučite koji vam se najviše sviđa. Samo na određeni deo ili na celu fotku. Vaše originalne fotke se čuvaju, tako da možete slobodno da eksperimentišete!

Saznajte više

Šta je novo

ImagePodrška za pregled mapa i geografske tagove

Pronađite i organizujte vaše fotke po lokaciji uz novu podršku za pregled mapa i geografske tagove. Trenutno pronađite mesto slika pomoću kamere sa GPS-om, ili brzo sami dodajte informaciju o lokaciji. Pronalaženje, pregledanje i biranje slika se svodi na jednostavno zumiranje mape i postavljanje markera da bi odabrali sve fotke koje su snimljene na toj lokaciji.

Saznajte više o tome šta je novo

ACDSee Online

ImageRazmenite Vaš rad

ACDSee Online pruža fotografima najbolje i najfleksibilnije mogućnosti za razmenu fotki:
 • Uredite fotografije korišćenjem atraktivnog interfejsa za deljenje fotografija bez reklama
 • Lako upravljajte vašim online slikama
 • Potpuna kontrola privatnosti i izbora rezolucije
 • Koristite 10GB besplatnog memorijskog prostora

Saznajte više

Koji je ACDSee proizvod baš za Vas?

 
  Image
Uporedite ACDSee proizvode da bi videli da li je Pro 5 ili ACDSee 14 pravo rešenje za vas.

 


Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

Image 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 
Privilege Guard 2.8 - Vodeće rešenje u svetu za upravljanje privilegijama!
Avecto

ImageBez obzira koje je vaše radno okruženje (fizičko, virtuelno ili cloud) izazov da se održi kontrola i upravlja privilegijama u radu ostaje isti. Privilege Guard vam omogućava da centralizovano upravljate privilegijama rada na svim nivoima.

Fleksibilnost daje moć. Sada je lako dati svim vašim korisnicima privilegije koje su im potrebne da ostanu produktivni bez obzira gde se nalaze, a da se pri tome ne ugrožava sigurnost vaših sistema i mreža. Uz Privilege Guard svi korisnici rade sa nalogom sa najmanje privilegija, a privilegije se dodeljuju direktno za aplikacije sa kojima rade.

Privilege Guard vam pomaže da

 • Radite sa svim korisnicima upotrebom standardnog korisničkog naloga
 • Dodelite privilegije za pojedinačne aplikacije i poslove
 • Sprečite neovlašćeno korišćenje aplikacija
 • Centralizovano upravljate pravilima kroz Active Directory Group Policy
 • Komunicirate sa korisnicima pomoću prilagođenih poruka
 • Napravite jednostavna pravila za tekuće upravljanje i konfigurisanje
 • Nadgledate i proveravate sve aktivnosti u vezi rada sa privilegijama
 • Centralizujete izveštavanje bazirano na standardnim Microsoft tehnologijama

Šta je novo u verziji 2.8

Kupovinom nove verzije Privilege Guard 2.8, pronaći ćete mnoga poboljšanja koja se odnose na sigurnost preduzeća, puno intuitivnije upravljanje pravilima, pa čak i bolju komunikaciju sa krajnjim korisnicima!

Nove karakteristike

 • Opciono digitalno potpisivanje XML pravila
 • Provera učitanih pravila
 • Mehanizam onemogućavanja neovlašćenih aktivnosti klijenata
 • Poboljšanja rada sa Token-ima
     -Token wizard
     -Sigurnost vlasništva i procesa
 • Poboljšanje rada sa porukama
     -Message wizard
     -Hyper-links
 • Dodatni obrasci primene
 • Poboljšana instalacija korišćenjem InstallShield tehnologije
 • Poboljšane performanse konzole za izveštavanje
 • Avecto Config Capture dijagnostički alat je uključen u klijentsku instalaciju
 • “Print server properties” komanda je dodata u Avecto Printer Utility

 

 
ABBYY FineReader 11 Corporate Edition - Šta je novo!
Abbyy

ImageABBYY FineReader 11 je idealna profesionalna aplikacija za povećanje produktivnosti u malim i srednjim preduzećima ili njihovim delovima kao i u državnim i obrazovnim institucijama. Bilo da se radi o izdvajanjem podataka iz štampanih dokumenata ili upisivanjem dokumenata u arhive koje se mogu pretraživati, ABBYY FineReader omogućava lakši i efikasniji rad sa dokumentima i bolje performanse u obavljanju vaših poslovnih procesa. 

Povećajte produktivnost vašeg radnog okruženja uz 40% bržu i precizniju konverziju skeniranih slika, digitalnih slika i PDF fajlova u formate koji se mogu pretraživati. Novi FineReader 11 ubrzava digitalizaciju dokumenata u vašoj kompaniji uz poboljšanu automatizaciju i raspoređivanje poslova koji se izvršavaju u pozadini. Radite efikasno sa višejezičkim dokumentima uz novu podršku za prepoznavanje arapskog i vijetnamskog jezika. Zaštitite osetljive informacije sa novim Redaction alatom. Brzo prebacite podatke sa vizit kartica u elektronske kontakte uz novi Business Card Reader.

Brže i bolje performanse prepoznavanja

 • Povećajte svoju produktivnost uz 20% bržu obradu dokumenata.
 • Iskoristite prednost novog crno-belog moda koji zanemaruje boje originalne slike, dajući do 30% brže rezultate uz korišćenje do 70% manje prostora na disku.
 • Ubrzajte konverziju dokumenata uz poboljšani Fast mod sa ubrzanjem obrade do 70% u odnosu na detaljni mod.
 • Efikasno konvertujte višejezička dokumenta uz 40% bržu i bolju obradu tekstova na azijskim jezicima.

Poboljšan ADRT uz naprednu rekonstrukciju formata u novim fajl formatima

 • Do 25% poboljšanja u analizi dokumenata koji sadrže tabele i grafikone kao što su finansijski izveštaji.
 • Detektuje i zadržava vertikalne hedere kao u originalima.
 • Precizno prepoznaje tekst na marginama.
 • Rekonstrukcija strukture dokumenata i naprednog formatiranja u OpenOffice.org Writer-u i PDF fajlovima pored Microsoft Office-a.

Kreirajte elektronske knjige za e-book čitače ili pametne telefone

Pretvorite vaše štampane knjige ili PDF članke u EPUB i FB2 formate, optimalne za čitanje na e-book uređajima i pametnim telefonima. Pošaljite elektronske knjige direktno na vaš Amazon Kindle raćun ili u vašu elektronsku biblioteku radi arhiviranja.

Skenirajte i konvertujte dokumenta u OpenOffice.org Writer

Pretvorite slike i PDF fajlove direktno u OpenOffice.org Writer format (ODT), uz precizno predstavljanje njihovog izvornog izgleda i formatiranja, bez potrebe za dodatnim akcijama.

Uklanjanje senzitivnih informacija

Uklonite senzitivne informacije iz dokumenata da bi zaštitili privatnost vaših kupaca. Samo odaberite tekst ili područje u dokumentu koje želite da uklonite i oni će biti potpuno zacrnjeni na svim lejerima dokumenta.

Budite produktivniji pomoću poboljšanog interfejsa

Povećajte vašu radnu efikasnost pomoću širokog opsega korisnih poboljšanja interfejsa. Lako podesite stil teksta pomoću proverenog style Editor-a, ispravite prepoznati tekst pomoću poboljšanog alata za verifikaciju.

Novi alat za razdvajanje dokumenta 

Skenirajte odjednom grupu dokumenata različite vrste i uredite stranice kao posebna dokumenta uz novi alat za razdvajanje dokumenata (Split document tool). FineReader primenjuje svoje inteligentne tehnologije na svaki odvojeni dokument radi najveće preciznosti i održavanja izgleda.

Prilagodljivi Quick Tasks

Kreirajte vaše rutinske zadatke konverzije i dodajte ih na startni ekran FineReader-a radi lakog pristupa i pogodnije obrade zadataka koji se ponavljaju. 

Poboljšana grupna obrada u Hot Folder-u 

Fino podesite zadatke konverzije i redoslede izvršavanja uz novi Hot Folder wizard. Hot Folder može automatski da sačuva ova podešavanja u FineReader dokumentu uz mogućnost dalje ručne verifikacije radi efikasnije distribuirane obrade i boljih rezultata.

Sačuvajte tekstove sa slika uz bolju preciznost

Pretvorite fotografije dokumenata uz poboljšanu preciznost prepoznavanja i očuvanja izgleda bez obzira da li su snimljene mobilnim telefonom ili standardnim foto-aparatom.

Kvalitetno editovanje slika

Poboljšajte kvalitet slika uz nove alate za obradu slika, uključujući podešavanja osvetljenja i kontrasta, kao i podešavanje boja radi optimalnog rezultata OCR-a. Primenite odjednom promene na svim ili samo odabranim stranicama. 

Poboljšana PDF konverzija radi pouzdanog arhiviranja

Iskoristite jedan od tri predefinisana PDF moda za snimanje od kojih svaki daje optimalne rezultate u zavisnosti od zadatka – maksimalni kvalitet, minimalna veličina ili balansirani mod.

Digitalizacija dokumenata na arapskom, vijetnamskom i turkmenskom (latinica)

Konvertujte višejezičke dokumente u bilo kom od 189 jezika i njihovim kombinacijama, uključujući prepoznavanje novih jezika, arapskog, vijetnamskog i turkmenskog (latinica).

Novi čitač vizit karti pretvara ih u elektronske kontakte

Iskoristite najlakši način da pretvorite vaše vizit karte u Microsoft Outlook kontakte i format elektronske vizit karte.

Poboljšani Screenshot Reader (samo za registrovane korisnike FineReader 11) 

Trenutno snima slike i tekstove sa ekrana, uz tačno očuvanje veličine ekrana.

 

ABBYY FineReader 11 Corporate Edition - Ključne karakteristike

1. Digitalizovanje dokumenata sa vrhunskom preciznošću

Skenirajte dokumenta u PDF fajlove tako da se mogu editovati i pretraživati pomoću samostalnih ili mrežnih skenera uz 99,8% preciznost prepoznavanja. 

2. Oslobodite se prekucavanja i formatiranja

Zahvaljujući inovativnoj ABBYY-evoj tehnologiji, Advanced Document Recognition Technology (ADRT), FineReader 11 eliminiše potrebu za prekucavanjem, precizno obnavljajući strukturu i formatiranje višestraničnih dokumenata, uključujući true text flow, tabele, stubce, table sadržaja, zaglavlja, futere, fusnote, numeraciju strana, naslove tabela/dijagrame, veličinu i stil fonta.

3. Veća produktivnost uz bržu obradu i brz pristup automatizovanim poslovima

Efikasna obrada i posebni modovi daju do 45% brže rezultate. Interfejs se lako koristi i eliminiše potrebu za učenjem složenih rutina. Automated Quick Tasks se mogu prilagoditi vašim poslovnim procesima i deliti u okviru radne grupe pomažući uniformnoj konverziji dokumenata u vašoj organizaciji.

4. Napredna PDF konverzija i kompresija

Lako konvertujte skenirana dokumanta i PDF fajlove u PDF fajlove koji se mogu pretraživati i PDF/A dokumenta radi pouzdanog arhiviranja. FineReader 11 podržava sigurnosna podešavanja i uređivanje PDF fajlova radi zaštite osetljivih informacija i obezbeđivanja deljenja dokumenata sa vašim kolegama i kupcima.

5. Podržava više jezika od bilo kog drugog OCR-a

ABBYY FineReader 11 konvertuje višejezička dokumenta uz automatsku detekciju 189 jezika u bilo kojoj kombinaciji. Sa novom podrškom za arapski i vijetnamski, FineReader pomaže da proširite vaše globalne mogućnosti.

6. Automatska OCR obrada uz Hot Folder

Izvršite paketnu obradu iz “nadgledanog” mailbox foldera i lokalnih i mrežnih foldera da bi zadovoljili vaše poslovne potrebe. Zadajte fleksibilno konverziju dokumenata uz automatsku proveru i pokretanje obrade kada je potrebno.

7. Dodatni korisni alati za timski rad

ABBYY FineReader 11 Corporate Edition podržava distribuiranu obradu dokumenata radi deljenja poslova konverzije dokumenata na više korisnika. Centralizovana instalacija sa servera na više radnih stanica uz fleksibilne načine primene u korporativnom okruženju.

8. Povoljno deljivo licenciranje

Delite licence na više kompjutera uz Concurrent Licenses. Instalirajte na onoliko mesta koliko je potrebno, a platite samo kada se istovremeno koriste na vašoj mreži. Dodelite, dodajte ili obrišite licence i nadgledajte njihovo korišćenje uz posebni menadžer licenci.

9. Čuvanje i pretvaranje u velikom broju fajl formata (uključujući OpenOffice.org Writer)

FineReader 11 podržava veliki broj formata dokumenata i slika da bi zadovoljili vaše poslovne potrebe. Takođe možete koristiti rezultate direktno u odgovarajućim aplikacijama pre snimanja, ili eksportovati fajlove u Microsoft SharePoint radi lakog deljenja fajlova.

10. ABBYY Business Card Reader radi prikupljanja kontakata sa vizit kartica

Iskoristite najlakši način da preuzmete podatke sa visit kartica u vaše Microsoft Outlook kontakte u format elektronske vizit kartice.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 19 - 27 of 201
 
Top!
Top!