Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Rešenja
 
 
Rešenja
Adobe Acrobat 9 Pro - kreiranje i kontrola PDF dokumenata!
Adobe

ImageRazvijajući viziju kojom se poboljšava korišćenje računara, Adobe je objavio Adobe Acrobat® softver i Adobe Portable Document Format (PDF), kombinujući ekspertizu u desktop softveru i svoje korene u PostScript štampanju. Acrobat i PDF su revolucionizovali saradnju i deljenje informacija omogućavajući da ljudi širom sveta koriste digitalne dokumente na isti način i sa istim izgledom, bez obzira koji platformu ili aplikaciju koristili - isto kao što je to PostScript svojevremeno omogućio na papiru. Acrobat je brzo doživeo veliki uspeh a danas je PDF de facto standard za vladine institucije i preduzeća bilo gde gde ima potrebe za deljenjem dokumenata putem weba, mreže, e-maila...

Detaljnije...
 
MDaemon Email Server Pro- zaštitite Vašu elektronsku poštu
Alt-N Technologies


ImageDaleke 1996.g., talentovan i preduzimljiv programer prepoznao je potrebu malih i srednjih preduzeća za moćnom i prilagodljivom platformom za e-mail bez složenosti i potrebe za podrškom kakvu su imala postojeća rešenja koja su se nudila na tržištu u to vreme. Sa željom da izađe u susret potrebama korisnika i uz duboko poznavanje i razumevanje tehnologije razmene poruka, nastalo je preduzeće Alt-N Technologies. U roku od godinu dana, Windows MDaemon email server je postao novo alternativno rešenje i našao je tržište među preduzećima. Tokom vremena, razvijeni su dodatni proizvodi koji zadovoljavaju potrebe korisnika za poboljšanom sigurnošću, integracijom sa Microsoft Outlook-om i mrežno korišćenje fax-a sa radnih stanica - desktopa.
 

Detaljnije...
 
Radmin 3.0 Remote Control Software
Famatech

ImageRadmin (Remote Administrator) je brz i siguran softver za udaljenu kontrolu i pristup koji Vam omogućava da radite na udaljenom računaru kao da sedite baš ispred njega. Radmin uključuje i punu podršku za novi Windows 7 (32bit), prenos fajlova, višekorisnički tekst i glasovni razgovor (chat), Windows security, Kerberos autentifikaciju, 256-bit AES enkripciju za prenos podataka, telnet pristup, podršku za više monitora i jedinstvenu DirectScreenTransfer™ tehnologiju. Radmin koristi širokorasprostranjen TCP/IP protokol - najčešće korišćeni protokol u LAN i WAN mrežama i na samom Internet-u. Ovo zapravo znači da udaljenom računaru možete pristupiti sa bilo kog mesta u svetu. Radmin koriste administratori na hiljadama računara u preduzećima širom sveta.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 199 - 201 of 201
 
Top!
Top!