Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Rešenja
 
 
Rešenja
Symantec Protection Suite Enterprise Edition
Symantec
Symantec je vodeća softverska kompanija u oblasti bezbednosti informacionih sistema, ali sada se širi izvan granica bezbednosti. Symantec i Veritas su 16.12.2004.g. objavili spajanje u jedinstvenu kompaniju koja će zadržati naziv Symantec. Sada je to četvrta po veličini softverska kompanija na svetu, tehnološki lider u upravljanju bezbednosnom infrastrukturom, kompanija sa najbržim rastom.
Lider po pitanju softvera za skladištenje i lider u bezbednosnom softveru će pružiti korporativnim korisnicima efikasniji način da obezbede i upravljaju svojim najvažnijim resursom, svojim informacijama.
Kombinovana kompanija biće u jedinstvenom položaju da stvara i isporučuje rešenja koja ostvaruju bezbednost informacija i dostupnost na svim platformama, od radnih stanica do klastera sa podacima, od kućnih korisnika i malih preduzeća do velikih preduzeća i ponuđača usluga.
Na ovaj način su rešeni problemi IT stručnjaka. Smanjen je rizik i složenost upravljanja infrastrukturom.
Različita rešenja sada su dostupna iz jednog izvora, a troškovi su pod kontrolom.

Symantec Protection Suite Enterprise Edition kreira zaštićeno endpoint, messaging i Web okruženje koje pruža sigurnost protiv složenog savremenog malware-a, gubitka podataka i spam-a i brzo se oporavlja posle pada sistema. Smanjite cenu osiguranja vašeg okruženja korišćenjem Symantec Protection Center, jedinstvene Web konzole i efikasnije upravljajte rizicima u današnjim IT infrastrukturama uz proverene Symantec tehnologije za endpoint security, messaging security i oporavak sistema. Protection Suite Enterprise Edition je jedinstvena kombinacija nagrađivanih tehnologija od svetskog lidera u sigurnosti i zaštiti podataka koja omogućava da u potpunosti zaštitite, lako upravljate i automatski kontrolišete najkritičnije resurse u vašem poslovanju. 

Image


Endpoint sigurnost

Više od antivirusa
Protection Suite daje više od vodećeg antivirusa svetske klase i antispyware zaštite. On omogućava naprednu zaštitu od pretnji za vaše endpoints - laptopove, desktopove, servere i mobilne uređaje, od usmerenih i novih napada. Uključuje sveobuhvatne, proaktivne tehnologije koje automatski analiziraju ponašanje aplikacija i mrežnu komunikaciju da bi otkrio i blokirao sumljive aktivnosti, uključujući administrativne kontrolne mogućnosti koje organizacijama omogućavaju da spreče specifične aktivnosti uređaja i aplikacija koje se smatraju visoko rizičnim.
Pored toga, novi paket podržava ugrađenu softverski baziranu kontrolu za pristup mreži da bi osigurao da endpoints ostaje u saglasnosti sa IT politikom, bez obzira odakle ili kako se povezuje na mrežu.
Ovaj višeslojni pristup značajno umanjuje rizik uz sigurnost da su poslovni resursi zaštićeni. Endpoint zaštita koju pruža Protection Suite Enterprise Edition uključuje sada ove funkcionalnosti, uz mogućnost korišćenja pojedinih komponenti po potrebi.

 

Probajte besplatno Symantec Protection Suite Enterprise Edition i uverite se da odgovara vašim potrebama!

(link za download) 

DOWNLOAD »
 
 
SurfCop for Microsoft Forefront TMG/ISA Server - Praćenje upotrebe i kontrola interneta!
Red Line Software
ImageSurfCop je softversko rešenje dizajnirano za praćenje upotrebe interneta i kontrolu internet saobraćaja u preduzećima koja koriste Microsoft ISA Server 2004/2006 ili Microsoft Forefront TMG softverske proizvode, kao korporativni Internet gateway (Firewall). Ovaj proizvod sprovodi koncept integrisanog pristupa praćenju i ograničavanju internet saobraćaja, kao i kontrolisanju efikasnosti zaposlenih u kompaniji.
Detaljnije...
 
ACDSee Photo Manager 12 - najlakši način da organizujete i delite vaše fotografije
ACD Systems

ImageACDSee Photo Manager 12 je brz i jednostavan za korišćenje softver za fotografije, koji poseduje sve što Vam je potrebno da organizujete svoje fotografije, usavršite vaše snimke i podelite svoje uspomene sa prijateljima i porodicom.

Čuvajte sve vaše digitalne fotografije na jednom mestu. Pregledajte vaše fotografije, brzo pronađite najdražu fotografiju i pošaljite je prijateljima preko email-a ili besplatnog online albuma ili odštampajte. Plus: korekcija crvenih očiju, svetla i još mnogo toga pomoću smart correction alata.

Detaljnije...
 
Nero Multimedia Suite 10 - Video obrada, narezivanje i backup tehnologija
Nero
ImageImageNero Multimedia Suite 10 poboljšava vaše multimedijalne mogućnosti sa kolekcijom od tri proizvoda - Nero Vision Xtra, Nero BackItUp & Burn i Nero Burning ROM upakovanih u jedan snažan paket. Opremljen je funkcijama (od početnih do naprednih) za obradu videa, medijskim organizer-om i player-om, najboljim softverom za narezivanje, pouzdanom backup tehnologijom i specijalnim multimedijalnim alatima kako bi poboljšali vašu muziku, fotografije i video zapise.
Detaljnije...
 
Desktop Central 7 - Windows server i desktop menadžment softver
ManageEngine

ImageDesktop Central je web-baziran windows server i desktop management softver koji pomaže u upravljanju 1000 servera/desktopa sa centralne lokacije. Automatizuje kompletno desktop upravljanje (life cycle ranging) od jednostavne konfiguracije sistema do kompleksnih softverskih upošljavanja. Sa svojom mrežno-neutralnom arhitekturom, administrator može lako da upravlja bilo kojom windows mrežom kao što su Active Directory, Workgroup ili drugim directory servisima.

Kako može da vam pomogne Desktop Central?

Desktop Central automatizuje regularne aktivnosti desktop menadžmenta kao što su instaliranje softvera, patches i service packs na korisničkim kompjuterima, standardizuje desktopove primenom uniformnih konfiguracija kao wallpapers, shortcuts, štampač itd., čuva korisničke kompjutere restrikcijom USB, primenom politike sigurnosti itd. i omogućava reviziju mrežnih sistema sa kompletnim hardver/softver zalihama, detalji o saglasnosti licenci, otkrivanje korišćenja zabranjenog softvera u mrežnim sistemima itd.. Najednostavnije rečeno, pomaže administratorima da automatizuju, standardizuju, zaštite i urade reviziju njihove mreže.

Koje karakteristike pruža?

Desktop Central je kompletan Windows server i softver za upravljanje desktop-om koji obezbeđuje upošljavanje softvera, Patch Management, Asset Management, daljinsku Desktop razmenu, Service Pack upošljavanje, konfiguracije, Active Directory izveštaje, korisničke Logon izveštaje i Windows sistemski alat.

Image 

Koje platforme/vendore/tehnologije podržava?

Platforme: Windows.
OS: Desktop-ove (Windows 2000 Professional, XP Professional, Vista, Windows 7), Servere (Windows 2000, Windows 2003, Windows 2008) i Terminal Clients
Tehnologije: Windows Active Directory i na radnoj grupi baziran mrežni setup.
Vendor: Microsoft.


Standard Edition
(za LAN)
Professional Edition
(za LAN)
Enterprise Edition
(za WAN)

Sadrži Windows konfiguracije, Desktop razmenu , Active Directory izveštaje , korisničke Logon izveštaje i sistemski alat

Idealan za desktop upravljanje u LAN-u. Uključuje sve karakteristike Standard Edition + Patch Management + Softver instalaciju + Service Pack instalaciju + menadžment zalihama

Odgovara preduzećima jer ima više ofisa (WAN) kojima treba upravljati sa centralne lokacije. Uključuje sve karakteristike Professional Edition + distributivni server podrška za optimizaciju propusnog opsega


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image 

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 

 

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 73 - 81 of 201
 
Top!
Top!