Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Rešenja
 
 
Rešenja
CorelDRAW Graphics Suite X5 - Uradite više nego što ste mogli da zamislite
Corel

ImagePoboljšajte svoje dizajne pomoći programskog paketa CorelDRAW Graphics Suite X5! Ovaj raznovrsni programski paket za obradu grafike nudi sveobuhvatno rešenje za ilustraciju, raspored, praćenje, uređivanje fotografija, web grafiku i animaciju. Dizajniran za profesionalne i buduće dizajnere, CorelDRAW Graphics Suite koristi se za kreiranje mnogih stvari koje svakodnevno viđate - od karakterističnih logotipa i znakova do web grafike i animacija, bilborda, natpisa za automobile i drugih materijala.

Brz, intuitivni tok posla, precizna kontrola boja i moćne alatke za dizajn pomažu vam da pretvorite kreativne ideje u profesionalne rezultate. Počnite s radom bez ikakvih problema, brzo učite i kreirajte sa samopouzdanjem pomoću ugrađenih alatki za učenje, sadržaja velike vrednosti i sadržajnih video uputstava. Postignite odlične rezultate bez previše napora - uradite više nego što ste mogli i da zamislite!

Detaljnije...
 
Mathcad - Svetski standard za inženjerske proračune
PTC
ImageMathcad, danas, koriste vrhunski inženjeri da bi izvršili, dokumentovali i razmenili proračune i projekate. Jedinstven vizuelni format Mathcad-a i scratchpad interfejs integrišu standardnu matematičku notaciju, tekst i grafikone u istom radnom listu - što Mathcad čini idealnim za arhiviranje znanja, ponovni proračun i inženjersku saradnju.
Detaljnije...
 
Mathcad Data Analysis Extension Pack
PTC
Omogućava inženjerima da lako prebacuju, obrađuju i analiziraju šeme i relacije između podataka u Mathcad-u.
Detaljnije...
 
Mathcad Image Processing Extension Pack
PTC
Izvršava algoritme za „peglanje”, izoštravanje, određivanje ivica, smanjivanje i uvećavanje crno-belih i slika u boji – primenljiv u medicini, astronomiji, meteorologiji, geofizici, sudskoj medicini, radarima i još nekim oblastima.
 
Mathcad Signal Processing Extension Pack
PTC
Nudi više od 70 ugrađenih funkcija za obradu signala, pružajući veće mogućnosti u obradi, analizi i vizuelizaciji analognog i digitalnog signala.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 82 - 90 of 201
 
Top!
Top!