Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Rešenja
 
 
Rešenja
ClientPack - Automatizacija prenosa fajlova i poslova jezgra!
VanDyke Software
ImageVanDyke ClientPack je komplet alata za automatizaciju prenosa fajlova, poslova jezgra i administriranje javnih ključeva. VRALib, ključna komponenta ClientPack-a, je Windows COM API koja omogućava prilagođene skripte za SSH2 konekcije.

VanDyke ClientPack omogućava administratorima mreže da upotrebe automatizovane alate VShell® servera za druge korisnike. Štedi vreme u rutinskim administrativnim i konfiguracionim zadacima i primenjuje konzistentno sigurnosna pravila i procedure.

VanDyke ClientPack uključuje:

  • VRALib, COM i .NET API za skripte SSH2 konekcije (samo za Windows)

i sigurnu podršku za komandne linije:

  • vsftp, interaktivna podrška za SFTP radi brzog i lakog prenosa fajlova
  • vsh, interaktivna podrška za jezgro
  • vcp, podrška za linijski orjentisan prenos fajlova
  • vkeygen, generator javnih i tajnih ključeva
  • vpka, alat za učitavanje ključa na Shell server

Ključne prednosti

Koristite VRALib COM interfejs za Windows radi udaljenog izvršavanja, prenosa fajlova i prosleđivanja portova u vašim .NET aplikacijama.

Interfejsi za skripte komandnih linija vam omogućavaju da automatizujete prenos fajlova, poslove jezgra i administriranje javnih ključeva uz proverenu sigurnost baziranu na otvorenom standardu.
 
Kreirajte automatizovan rešenja za više platformi uz konzistentne rezultate koje je moguće ponoviti na Windows-u, Linux-u i UNIX-u.

Upotrebite iste proverene Secure Shell biblioteke za šifrovanje i mogućnosti provere identiteta koje se naleze u SecureCRT-u i SecureFX-u.

Saznajte više o VanDyke ClientPack  karakteristikama.

 
VShell 3.8 - Server za Windows i UNIX!
VanDyke Software

Udaljeni pristup i administracija mreže  

Za siguran udaljeni pristup i administraciju, VShell nudi specifične prednosti menadžerima i administratorima mreže, od pristupa upravljačkom jezgru do prenosa fajlova i automatizacije poslova. Secure Shell i SSL/TLS protokoli vam daju fleksibilnost u obezbeđivanju sigurnosti vaše mrežne infrastrukture i procedura.

Image

Siguran prenos fajlova

Electronska isporuka podataka zamenjuje sve više klasičnu i brzu poštu. Koristite VShell kao hub infrastrukture za deljenje fajlova da biste povezali udaljene delove firme, partnere i kupce, uz fleksibilnu kontrolu pristupa da bi odredili odgovarajući pristup sistemu.

ImageBilo da vam je potreban prenos fajlova ili šira lepeza servisa za udaljeni pristup, neophodan vam je prilagodljiv softver za udaljeni pristup da biste kontrolisali stalno nove sigurnosne pretnje i brzo promenljivo poslovno okruženje.

Ključne prednosti

Obezbedite snažnu multi-protokolarnu sigurnost za prenos podataka. Secure Shell protokol vam pruža proverenu autentikaciju baziranu na otvorenom standardu, šifrovanje i proveru integriteta podataka, što vam obezbeđuje širok opseg servisa na koje se možete osloniti. Dodavanjem FTP over SSL na VShell za Windows povećava se vaš izbor protokola.

Kontrolišite pristup korisnika mogućnostima sistema i fajlovima. VShell vam daje velike mogućnosti u upravljanju privilegijama u radu sa jezgrom, prenosu fajlova i korišćenju drugih servisa. Primeri uključuju liste za kontrolu pristupa i virtuelne root direktorijume.

Lako podešavanje i prilagođavanje. VShell se jednostavno instalira i pokreće. Windows setup i konfiguracija su pojednostavljeni korišćenjem grafičkog kontrolnog panela. Sve platforme podržavaju konfigurisanje na daljinu.

Nadgledajte i arhivirajte događaje uz podršku za automatizaciju. VShell vam pruža potrebnu pomoć i reaguje na događaje kao što su neuspešno logovanje i učitavanje fajlova. Arhiviranje događaja omogućava nadgledanje sigurnosti i usaglašenost sa regulativom.

Koristite licence bazirane na konekcijama. VShell Administrator, Workgroup i Enterprise izdanja vam omogućavaju povoljne licence za različit broj korisnika. Dodavanjem VShell za Windows FTPS izdanja dobijate veću fleksibilnost u prenosu fajlova. Program podrške uključuje stručnu tehničku pomoć i redovno održavanje verzija.

Saznajte više o SecureCRT karakteristikama

 
SecureCRT - Štedi vaše vreme!
VanDyke Software
ImageImageSecureCRT za Windows, Mac i Linux obezbeđuje pouzdanu emulaciju terminala kompjuterskim strčnjacima, uz povećanje produktivnosti korišćenjem naprednog upravljanja sesijama i raznih načina za uštedu vremena i unapređivanje rada sa rutinskim poslovima. SecureCRT obezbeđuje udaljeni pristup, prenos fajlova i prenos podataka kroz tunel bilo kome u vašoj organizaciji. 

Bilo da vam je potreban Telnet ili zamena za terminal sa velikom sigurnošću i upravljanjem sesijama, ili snažniji alat za udaljeni pristup da biste povećali svoju produktivnost na željeni nivo, SecureCRT je aplikacija na koju se uvek možete osloniti.

Image 

SecureCRT 6.7 vam štedi vreme uz unapređeni Connect bar i button bar.

Ključne prednosti

Pristupite bezbedno poslovnim aplikacijama na UNIX-u, Linux-u ili VMS-u sa kompjutera koji rade pod Windows-om, Linux-om ili Mac-om — upotrebite bogatu podršku za emulaciju VT100/102/220, ANSI, SCO ANSI, Wyse 50/60, Xterm i Linux konzola.

Konfigurišite, upravljajte i prilagodite od jedne do 5.000 sesija uz kompletnu kontrolu korišćenjem scrollback-a, mapiranja tastera, boja, fontova i drugog.

Pristupite širokoj lepezi mrežnih uređaja sa jednog klijenta uz korišćenje SSH2, SSH1, Telnet, Telnet/SSL, serijskog i drugih protokola.

Iskoristite visoku produktivnost UI uz uštedu vremena kreiranjem višestrukih sesija, tabbed sesija, kloniranih  sesija ili korišćenjem button bar-a za komande koje se ponavljaju i mapiranih tastera.

Oslonite se na otvoreni standard Secure Shell protokola za zaštićeno logovanje i šifrovane podatke sesije, fleksibilne opcije prijavljivanja i moguće korišćenje šifara u skladu sa FIPS 140-2..

Automatizujte poslove koji se ponavljaju uz SecureCRT pokretanjem skripti korišćenjem VBScript, JScript, PerlScript ili Python. Script recorder beleži vaše aktivnosti kao VBScript ili Python script.

Prenos fajlova između mrežnih uređaja korišćenjem SFTP ili Xmodem, Ymodem i Zmodem protokola.

Uštedite vreme uz integrisane SecureCRT za Windows i SecureFX® klijenta za prenos fajlova, koji dele sesije i podešavanja koja vam omogućavaju rad sa SFTP, FTP, SCP i FTP/SSL sesijama za prenos fajlova bez ponovnog unošenja lozinki.

Saznajte više o SecureCRT karakteristikama.

 
CorelDRAW Graphics Suite X6 sa izvanrednim vektorskim prikazom!
Corel
ImageKada govorimo o dizajnu tu je CorelDraw čija je snaga u njegovim grafičkim alatima i mogućnostima editovanja fotografija što ga čini najboljim grafičkim alatom. Sada Corel dalje napreduje uz novu verziju svog najpopularnijeg paketa Complete Graphic Suite CorelDRAW X6 koji omogućava brži rad zato što koristi 64-bitnu multi-core obradu.

 

Image 

Šta je novo u CorelDraw X6:
 
Napredna OpenType podrška: OpenType Vam omogućava da prilagodite karaktere tako da možete dodati podršku za jezik na kome radite. Možete čak napraviti prelepe fontove uz OpenType i takođe promeniti karaktere postojećih fontova. Napredne OpenType tipografske mogućnosti uključuju kontekstne i stilske varijante, ligature, ornamente, mala slova, swash varijante i drugo.
Novi alat za usklađivanje boja: Sada možete lako kreirati komplementarne šablone boja za vaše crteže uz alat za usklađivanje boja. On vam omogućava da izmenite više boja i da analizirate šablone boja. Novi alat za usklađivanje boja je dostupan u Color Styles docker-u.

Image

Kreativni alati za oblikovaje vektora: CorelDraw X6 uvodi četiri nova alata za oblikovanje tako da možete biti kreativniji u radu sa svojim vektorskim objektima. Novi Smear alat omogućava da oblikujete objekat pomoću proširivanja ili izmene konture (making indents along its outline). Novi Twirl alat omogućava primenu twirl efekata na objekte. A nove Attract i Repel alate možete koristiti da oblikujete krive privlačenjem ili odvajanjem čvorova.
Multiple Trays u Corel Connect X6: Sada možete da sakupljate fotografije sa raznih sajtova kao što su iStockphoto.com, Flicker.com u svoju lokalnu mrežu i lako pristupate i organizujete sadržaj po tipu ili projektu koji se razmenjuje između CorelDRAW, Corel PHOTO-PAINT i Corel CONNECT radi maksimalne efikasnosti.
Novi stil dokumenata: sada možete lako upravljati stilom i bojama uz novi Object Styles docker koji centralizuje pravljenje i upravljanje stilovima što omogućava pristup svima alatima koji su vam potrebni za definisanje linija, površina, paragrafa, stilova karaktera i tekst box-ova za vaš objekat.
Poboljšanje podrške za složena pisma: Sada možete preciznije da upravljate izgledom slova za jezike Azije i Srednjeg Istoka.
Novi softver za Website Design: novi CorelDRAW Graphics Suite X6 pruža softver za Website dizajn koji vam pomaže da pravite websajtove profesionalnog izgleda bez ulaženja u tehničke detalje koji stoje iza  HTML, XHTML, CSS, JavaScript i XML-a. CorelDRAW Site Wizard nudi šablone, drag-and-drop funkcionalnost i laku integraciju sa XHTML, CSS, JavaScript i XML-om.
Bitmap i Vector Pattern fills: CorelDRAW X6 uvodi nove mogućnosti popunjavanja površina ili podršku za providne površine u vektorskim uzorcima.
Proširena podrška za fajl formate: Corel je proširio podršku za fajlove u CorelDRAW X6 Graphic Suite dodavanjem više od 100 fajl formata uključujući AI, PSD, PDF, JPG, PNG, EPS, TIFF, DOCX i PPT.

Link za Download CorelDraw X6 je ispod.

Download CoreDraw X6 Trial

 

 
ServiceDesk Plus 8.0 – ITIL Ready Help Desk softver sa upravljanjem resursima!
ManageEngine

Help Desk softver koji se koristi svuda u svetu

Image ServiceDesk Plus integriše vaše help desk zahteve i resurse da bi vam pomogao u efikasnom upravljanju vašim IT resursima. On vam pomaže da primenite najbolju ITIL praksu i otklonite brže probleme u radu sa IT servisima. ServiceDesk Plus je veoma prilagodljiv, lako primenljiv help desk softver. Više od 10.000 IT menadžera širom sveta koriste ServiceDesk Plus da upravlja svojim IT help desk-om i resursima. ServiceDesk Plus je dostupan na 23 različita jezika.


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image 

ServiceDesk Plus 8.0 – ITIL Ready Help Desk softver sa upravljanjem resursima!
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 10 - 18 of 201
 
Top!
Top!