Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


ACD Systems

ImageOslobodite vašu kreativnost pomoću ACDSee 14. Brz i jednostavan za korišćenje softver za fotografije koji uključuje sve što vam je potrebno da bi ste držali pod kontrolom vašu rastuću kolekciju fotografija - organizujete svoje fotografije, usavršite vaše snimke i podelite svoje uspomene sa prijateljima i porodicom.

Čuvajte sve vaše digitalne fotografije na jednom mestu. Pregledajte vaše fotografije, brzo pronađite najdražu fotografiju i pošaljite je prijateljima preko email-a ili besplatnog online albuma ili odštampajte.

Karakteristike

ImagePrimenite malo magije

Izaberite neki od preko 20 filtera za specialne efekte da dodate malo sjaja vašim fotografijama, iskoristite Orton, Lomo i Collage najnovije efekte. Primenite efekte na vaše fotke pa odlučite koji vam se najviše sviđa. Samo na određeni deo ili na celu fotku. Vaše originalne fotke se čuvaju, tako da možete slobodno da eksperimentišete!

Saznajte više

Šta je novo

ImagePodrška za pregled mapa i geografske tagove

Pronađite i organizujte vaše fotke po lokaciji uz novu podršku za pregled mapa i geografske tagove. Trenutno pronađite mesto slika pomoću kamere sa GPS-om, ili brzo sami dodajte informaciju o lokaciji. Pronalaženje, pregledanje i biranje slika se svodi na jednostavno zumiranje mape i postavljanje markera da bi odabrali sve fotke koje su snimljene na toj lokaciji.

Saznajte više o tome šta je novo

ACDSee Online

ImageRazmenite Vaš rad

ACDSee Online pruža fotografima najbolje i najfleksibilnije mogućnosti za razmenu fotki:
  • Uredite fotografije korišćenjem atraktivnog interfejsa za deljenje fotografija bez reklama
  • Lako upravljajte vašim online slikama
  • Potpuna kontrola privatnosti i izbora rezolucije
  • Koristite 10GB besplatnog memorijskog prostora

Saznajte više

Koji je ACDSee proizvod baš za Vas?

 
  Image
Uporedite ACDSee proizvode da bi videli da li je Pro 5 ili ACDSee 14 pravo rešenje za vas.

 


Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

Image 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 
ACD Systems

ImageACDSee Photo Manager 12 je brz i jednostavan za korišćenje softver za fotografije, koji poseduje sve što Vam je potrebno da organizujete svoje fotografije, usavršite vaše snimke i podelite svoje uspomene sa prijateljima i porodicom.

Čuvajte sve vaše digitalne fotografije na jednom mestu. Pregledajte vaše fotografije, brzo pronađite najdražu fotografiju i pošaljite je prijateljima preko email-a ili besplatnog online albuma ili odštampajte. Plus: korekcija crvenih očiju, svetla i još mnogo toga pomoću smart correction alata.

Detaljnije...
 
ACD Systems

ImageČuvajte sve vaše digitalne fotografije na jednom mestu. Pregledajte vaše fotografije, brzo pronađite najdražu fotografiju...

 

 

Detaljnije...
 
ACD Systems

ImageACD Systems je među vodećim svetskim preduzećima u proizvodnji softvera za upravljanje slikama i kreiranje tehničkih ilustracija. Poznati proizvodi u ACD™ familiji su ACDSee i Canvas.

ACD pruža vodeću platformu za upravljanje fotografijama i tehničkim ilustracijama, pružajući korisnicima i profesionalcima sve što im je  potrebno za upravljanje, kreiranje, menjanje, deljenje i objavljivanje fotografija štampanjem, pripremom za prezentacije ili web, brže, jednostavnije i efikasnije.

Detaljnije...
 
Adobe

ImageAdobe Creative Suite 5 softver obezbeđuje prednost koja vam je potrebna za kreiranje obogaćenog sadržaja za bilo koji medijum (za štampu, web, interaktivne aplikacije, video, audio ili mobilne uredaje). Moćne kreativne alatke, poboljšane performanse i mogućnost integracije sa novim Adobe CS Live uslugama na mreži koje štede vreme omogućavaju vam da se fokusirate na kreiranje svog najboljeg rada. CS Live usluge su besplatne tokom ograničenog perioda. Poređenje izdanja programskih paketa.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 19 - 27 of 201
 
Top!
Top!