Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


WinRAR

ImageCilj WinRAR Lab-a je da se RAR format uspostavi kao standard za kompresiju, omogućavajuć tako ekspertsko znanje i alat pristupačnim svakodnevnoj upotrebi.

WinRAR radi na tome da RAR postane poznat svakom korisniku kompjutera širom sveta. WinRAR je odlučan u pružanju kvalitetne podrške korisnicima i konstantnom poboljšanju svog softvera, prema potrebama korisnika.

Osnovan 20.02.2002. g. Win.RAR GmbH - oficijelni izdavač RARLAB proizvoda - pruža svu potrebnu podršku, marketing i vodi prodaju vezanu za WinRAR i rarlab.com još od 01.04.2002.g.

Detaljnije...
 
Wondertouch

ImageKompanija Wondertouch sa svojim glavnim proizvodom particleIllusion,predstavlja lidera na tržištu u oblasti kreiranja 2D efekata. Particlelllusion aplikacija ¨čestičnih¨ efekata je dizajnirana da podrži najkompleksnije alate za kreiranje efekata i efikasnih  workflow-a. Zbog činjenice da se radi o najpopularnijem rešenju za kreiranje efekata, ParticleIllusion je neizostavni deo u radu svakog profesionalca, u oblasti filmske postprodukcije, previzualizacije, standardnog i HD video formata....

Detaljnije...
 
Xara
ImageXara Xtreme je krajnje jednostavan, najbolji i najbrži, sveobuhvatni grafički paket koji možete naći. Za crtanje ili rad sa fotografijama, za štampanje ili web, Xara Xtreme je savršen izbor. Xtreme V5 uključuje funkcije i web templejte iz Web Designer-a i 3D statičke karakteristike preuzete iz Xara3D.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 21 22 23 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 199 - 201 of 201
 
Top!
Top!