Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


Adobe

ImageKompanija Adobe je objavila da ove 2010. godine Photoshop obeležava 20-godišnjicu izdavanja prve verzije ovog softvera za obradu slika. Tokom 1988. godine ovaj program je privukao pažnju kompanije Adobe, koja ga je licencirala, pa ga je posle određenih prilagođavanja i ubacivanja nekih dodatnih funkcija, 1990. godine izdala pod imenom Photoshop.

Detaljnije...
 
Adobe
ImageKompanija Adobe je objavila Adobe ColdFusion 9 namenjen kreiranju dinamičkih Web stranica i Internet aplikacija. Novo izdanje nudi karakteristike dizajnirane da poboljšaju produktivnost programera i pojačaju razvoj softvera razvijenog u integraciji ColdFusion-a sa postojećim poslovnim okruženjima.
 
Detaljnije...
 
Adobe

ImageRazvijajući viziju kojom se poboljšava korišćenje računara, Adobe je objavio Adobe Acrobat® softver i Adobe Portable Document Format (PDF), kombinujući ekspertizu u desktop softveru i svoje korene u PostScript štampanju. Acrobat i PDF su revolucionizovali saradnju i deljenje informacija omogućavajući da ljudi širom sveta koriste digitalne dokumente na isti način i sa istim izgledom, bez obzira koji platformu ili aplikaciju koristili - isto kao što je to PostScript svojevremeno omogućio na papiru. Acrobat je brzo doživeo veliki uspeh a danas je PDF de facto standard za vladine institucije i preduzeća bilo gde gde ima potrebe za deljenjem dokumenata putem weba, mreže, e-maila...

Detaljnije...
 
Allround automations
Image ImageSa Direct Oracle Access(eng.) setom komponenti za Delphi ili C++Builder možete pristupiti direktno svakoj Oracle bazi podataka, preskačući BDE. Ove komponente jednostavne za korištenje daju vam najbolje moguće performanse i dopuštaju vam da koristite sve specifične Oracle funkcije, elimišući probleme BDE-a u vezi distribucije i konfiguracije.
Detaljnije...
 
Allround automations

ImageImagePL / SQL Developer(eng.) je integrisano razvojno okruženje za razvoj, testiranje, otklanjanje grešaka i optimiziranje Oracle PL / SQL sačuvanih programske jedinica poput paketa, trigera i tako dalje. PL / SQL Developer podržava kontekstno osetljivu pomoć i opise objekata baze podataka, označavanje sintakse, upite podataka i njihovo menjanje, grafički brauzer, i druge funkcije koje olakšavaju život programera.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 28 - 36 of 201
 
Top!
Top!