Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


Altova
ImageAltova XMLSpy je u industriji najprodavaniji XML editor i razvojno okruženje za modelovanje, editovanje, transformaciju i debugging XML tehnologija. Nudi vodeće svetske dizajnere grafičkih šema, generator koda, fajl konvertore, debuggers, profilers, potpunu integraciju baza podataka, podršku za XSLT, XPath, XQuery, WSDL, SOAP, XBRL i Office Open XML (OOXML) dokumenata, kao i Visual Studio i Eclispe plug-ins i još mnogo toga.
Detaljnije...
 
Antamedia
ImageBandwidth limiter vam pomaže da kontrolišete brzinu download i upload protoka za svaki računar u vašoj mreži. Računari mogu biti limitirani prema navedenom vremenu, količini prenetih podataka po sesiji, danu i vremenu kada je pristup dozvoljen, a moguće je i podesiti vreme neaktivnosti, posle koga će računari automatski biti izlogovani.
Antamedia Bandwidth softver je veoma pogodan za internet kafe i PC igraonice. Bandwidth softver se kompletno integriše u Antamedia Internet Cafe Softver i omogućava automatsko blokiranje saobraćaja kada je korisnik izlogovan. Uz pomoć Bendwith softvera, svakom korisniku je moguće zadati različite brzine protoka za download i upload.
Detaljnije...
 
Antamedia

ImageAntamedia HotSpot Software je program koji se koristi za kontrolu Internet pristupa u mreži. Može se koristiti na svim mestima gde je potrebno obezbediti pristup Internetu bez instaliranja klijent programa na korisnikovom raeunaru. Nakon konektovanja na mrežu (preko WiFi mreže ili UTP kabla), korisnik mora da ukuca korisnieko ime i lozinku kako bi dobio pristup Internetu. Korisnik ima uvid u preostalo vreme i preostali protok podataka i po potrebi može dopuniti svoj nalog.

 

 

Detaljnije...
 
Antamedia
ImageAntamedia Internet Cafe je program, koji obezbeđuje punu kontrolu nad vašim internet kafeom. Uz pomoć Internet Cafe softvera sa lakoćom možete vršiti naplatu računa, kontrolu korisnika i zaposlenih, Cafe server zaključava klijent računare koji se ne koriste, generiše detaljne izveštaje i statistike, a naloge zaposlenih je moguće zaštiti šifrom. Proces naplate je brz i efikasan, a uz pomoć različitih izveštaja i statistika ćete poboljšati vaše poslovanje.
Karaktreristike: kompletan POS sistem, skinovi, podrška za smart kartice, uređivanje platnog sistema, sigurnosne opcije, automatizacija pri plaćanju kreditnim karticama.
Detaljnije...
 
Arkeia

Arkeia softverski paket backup-and-restore rešenja, Arkeia Network Backup Product Suite, isporučuje se kao softverska aplikacija, fizički ili virtuelni uređaj. Arkeia Softver je prva kompanija za zaštitu podataka koja podržava sva tri režima primene backup servera, uključujući i heterogene primene.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 37 - 45 of 201
 
Top!
Top!