Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Altova arrow Altova XMLSpy 2010 - najprodavaniji XML editor
 
 
Altova XMLSpy 2010 - najprodavaniji XML editor
ImageAltova XMLSpy je u industriji najprodavaniji XML editor i razvojno okruženje za modelovanje, editovanje, transformaciju i debugging XML tehnologija. Nudi vodeće svetske dizajnere grafičkih šema, generator koda, fajl konvertore, debuggers, profilers, potpunu integraciju baza podataka, podršku za XSLT, XPath, XQuery, WSDL, SOAP, XBRL i Office Open XML (OOXML) dokumenata, kao i Visual Studio i Eclispe plug-ins i još mnogo toga.

XMLSpy omogućava da kreirate najnaprednije XML i Web aplikacije bazirane na servisima , ali u isto vreme je dovoljno fleksibilan da dozvoli da radite sa XML-om koristeći opcije koje najbolje odgovaraju vašim poslovnim potrebama i radnim prioritetoma.

Mogućnosti i funkcionalnosti XML editora su: (stranice na koje vas vode linkovi su na engleskom)

  •              WSDL 2.0 editovanje/konverzija (dodato na WSDL 1.1 podršku)
  • New Podrška za veoma velike fajlove

 

Kreiranje  XML dokumenata u skladu sa  standardima

XMLSpy umanjuje kompleksnost rada sa tehnologilama baziranim naXML-u kroz intuitivan korisnički interfejs i raznovrsnost XML prikaza i opcija u XML editovanju. Pet sinhronizovanih XML prikaza u editovanju omogućavaju vam da radite sa bilo kojom XML tehnologijom na način koji najbolje odgovara kompleksnosti dokumenta i vašim prioritetima, na primer, ako želite da radite u tekst prikazu, grafičkom prikazu ili da se prebacujete između ova dva.

 

Image 

zoom >> 

 

XMLSpy poređenje izdanja >> Ova tabela prikazuje karakteristike Enterprise, Professional i Standard izdanja XMLSpy®2010. Molimo Vas da je koristite kao vodič da bi odredili izdanje koje je najpogodnije za vaše potrebe.

 

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 

 
 
Top!
Top!