Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Faronics arrow Anti-Executable - apsolutna zaštita od neželjenog softvera
 
 
Anti-Executable - apsolutna zaštita od neželjenog softvera
ImageFaronics Anti-Executable, štiti radne stanice od neželjenih softvera tako što sprečava njihovo pokretanje ili instalaciju.

Eliminišući pretnje povećava produktivnost korisnika

Faronics Anti-Executable i njegova tehnologija "whitelisting" aplikacija obezbeđuju sigurnost i produktivnost dozvoljavajući samo odobrenim aplikacijama da se pokrenu na računaru ili serveru. Bilo koji drugi programi - bez obzira da li su neželjeni, nelicencirani ili jednostavno nepotrebni, su blokirani za izvršavanje.

Slojevit pristup bezbednosti

Uz povećani broj i složenost neželjenog softvera, oslanjajući se isključivo na rešenja zasnovana na definicijama u osiguranju IT bezbednosti, više nije dovoljno. Anti-Executable nudi neophodni dodatni nivo zaštite u postojećoj "crnoj listi" rešenja, kao što su antivirus - bez potrebe za menjanjem definicija.

Balansiranje sigurnosti i fleksibilnosti

Anti-Executable omogućava laku primenu izmena Windows-a i drugih softvera. Modovi rada po potrebi ili po rasporedu omogućavaju izmene aplikacija i dodatke uz automatsko "whitelist" popunjavanje.

Pogledajte glavne karakteristike (eng.) sa kompletnom listom Anti-Executable "whitelisting" mogućnosti i opcija za dva izdanja Windows-a: Standard i Enterprise. Ove mogućnosti takođe važe za Standard i Enterprise verzije Anti-Executable servera.

Otkrijte kako se Anti-Executable može primeniti u vašem okruženju:

 

Education   Corporate & Government   Libraries
         
Obrazovanje Organizacije/Uprave Biblioteke

 

 

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ove pakete (link za download)

DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.
 
 
Top!
Top!