Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow InventBetter (Geomate) arrow GrafiCalc 2010
 
 
GrafiCalc 2010
Vreme potrebno za rešavanje dizajnerskih izazova  merite u minutima, a ne danima

GrafiCalc™ je najsavremeniji softver koji omogućava korisnicima da simuliraju i rešavaju širok spektar dizajnerskih i inženjerskih izazova prilikom donošenja odgovornih odluka. GrafiCalc se može koristiti samostalno ili zajedno sa Microsoft Office-om i svim popularnim CAD aplikacijama.

 

GrafiCalc je dostupan kao:

GrafiCalc Standard 2010 je idealan softver za automatizovane svakodnevne dizajnerske proračune, za obavljanje "šta-ako" analize dizajnerskih opcija i za obavljanje automatskog "odozgo-nadole" inženjeringa. Pogledajte demo (14 minuta)

Tri glavna razloga zašto svi inženjeri moraju da imaju GrafiCalc Standard su:

  • Tradicionalno inženjeri su koristili dva posebna alata za projektovanje, jedan koji će definisati geometriju i drugi koji će obavljati proračune. Informacije između ovih alata se razmenjuju ručno. U GrafiCalc Standard verziji možete povezati geometriju i proračune u oba pravca u istom worksheet-u da bi rešili projektantske izazove u realnom vremenu uz procenu svih mogućih inženjerskih opcija.
  • GrafiCalc Standard vam omogućava da potpomognete svoju ekspertizu uz korišćenje postojećih alata. Ako znate da koristite spreadsheet kao u Excel-u i ako koristite bilo koju modernu CAD aplikaciju, onda već imate iskustvo u GrafiCalc Standard-u.
  • GrafiCalc Standard opravdava svoju cenu, na kopjuteru svakog inženjera, sa prvim korišćenjem.

GrafiCalc Extended 2010 je softer za optimalno projektovanje u mašinstvu koji omogućava korisnicima da simuliraju i proveravaju kritične performanse i parametre produktivnosti pre usvajanja konačnog dizajna. Pogledajte demo (17 minuta)

Tri glavna razloga zašto svi razvojni inženjeri moraju imati GrafiCalc Extended su:

  • Donošenje odluka u ranim fazama projektovanje ima najveći uticaj na konačne troškove i performanse bilo kog prozvoda. Sa GrafiCalc Extended verzijom možete analizirati, optimizirati i proveriti sve najvažnije funkcije i  proizvodne parametre pre usvajanja konačnog projekta.
  • Post-modeling analiza kao što je FEA govori korisnicima gde je greška u dizajnu,  sa  GrafiCalc Extended verzijo korisnici mogu biti sigurni unapred da je dizajn ispravan.
  • GrafiCalc Extended verzija je moćan alat za posredovanje između dizajn i pogonskih inženjera da bi se obezbedilo da proizvd može biti proizveden ekonomično iz zadovoljavanje postavljenih ciljeva u vezi performansi i kvaliteta. Pored toga, GrafiCalc Extended verzija je moćan alat za pred-proveru mogućnosti lanca snabdevanja.


Poređenje GrafiCalc Standard i GrafiCalc Extended verzija>>


 
 
Top!
Top!