Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Golden Software arrow Strater 3 - otkrijte dubine vaših podataka!
 
 
Strater 3 - otkrijte dubine vaših podataka!

ImageStrater je jednostavan softver za veoma efikasno vođenje dnevnika bušenja i crtanje bušotina, po najpovoljnijoj ceni. Sa svojim modernim i jednostavnim za upotrebu korisničkim interfejsom, Strater je tako jednostavan da čak i početnik može da kreira kvalitetan dnevnik bušenja za kratko vreme. Otkrićete kako je lako predstaviti i prikazati podatke o podzemnim slojevima u neograničenom broju potpuno prilagodljivih zapisa. Svestranost i jednostavnost omogućava upotrebu Strater-a u brojnim granama industrije, vezanim za naftu i gas, geofiziku, rudarstvo, životnu sredinu, geotehniku i još mnogo drugih.

 

Svestran i inovativan dnevnik bušenja i crtanje bušotina u programu za geologe

Image
Pogledajte video

Strater je program za dnevnik bušenja i crtanje bušotina koji učitava vaše podatke iz raznih izvora (baza podataka, datoteka sa podacima, LAS datoteka, ODBC i OLE DB izvora podataka). Strater pruža bezbroj načina za grafički prikaz podataka. Svi dnevnici se mogu u potpunosti prilagoditi vašim potrebama. Dizajnirajte i sačuvajte obrasce i nove datoteke šema da biste dnevnike pravili efikasno i konzistentno, napravili kontinuirani dnevnik na više stranica i brzo prikazati nove zapise bušotina. Koriste zaglavlja i podnožja panela za memorisanje svih informacija o zapisima, kao što je i broj bušenja, tip bušilice, mesto, način, naziv kompanije, kao i logotip firme. Fleksibilnost koju Strater nudi je nenadmašna. Strater je pisan za Windows XP SP2 ili viši, Vistu ili 7 (32-bitna i 64-bitna podrška).

Image

  Strater lako kreira veliki broj tipova zapisa
da bi vizualizovao vaše dubinske podatke.

Razgledajte karakteristike Strater-a ili odaberite jednu:

 

 

 

 

 
 
Top!
Top!