Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Palisade arrow @RISK - Novi standard za analizu rizika
 
 
@RISK - Novi standard za analizu rizika
Image@ RISK vrši analizu rizika koristeći Monte Karlo simulaciju da bi vam, u vašoj Excel tabeli, pokazao puno mogućih ishoda  - i kolika je verovatnoća da se dese. Ovo znači da možete da presudite koje rizike da prihvatite, a koje da izbegnete, omogućavajući vam donošenje najbolje odluke u uslovima neizvesnosti.


@RISK 5.5 za Excel pokreće simulacije 2 do 20 puta brže nego ranije! Takođe uključuje nove scatter dijagrame iz analize scenarija, freehand distribution artist, kao i Excel-style Insert Function dijalog sa dijagramima. @RISK 5.5 podržava veliki broj novih mogućnosti za poboljšanje vaših analiza, štedi vreme i podstiče sistematično usvajanje analize rizika u vašoj organizaciji.

   Uvećan prikaz >>

 

 

 

Deo DecisionTools Suite

@RISK je dostupan kao poseban program ili kao deo DecisionTools Suite, kompletnog alata za analizu rizika i odluka kompanije Palisade. DecisionTools Suite sadrži PrecisionTree za stabla odlučivanja, TopRank za šta-ako analizu, NeuralTools i StatTools za analizu podataka i još mnogo toga. @RISK je u potpunosti kompatibilan sa svim DecisionTools programima i može se kombinovati sa njima za bolji uvid i analizu. Na primer:


@RISK i TopRank
Fokus @RISK analiza se može suziti pomoću TopRank-a. Posebno sa velikim modelima, ovo štedi vreme i poboljšava tačnost vaših @RISK analiza. @RISK funkcije takođe može da koristiti TopRank da bi predstavio širi opseg vrednosti nego standardne funkcije TopRank-a.

Pogledajte kako @RISK i TopRank rade zajedno>>

 

@RISK i PrecisionTree
Pored toga, @RISK se može kombinovati sa PrecisionTree da bi predstavio neizvesne događaje i ishode u modelima stabla odlučivanja. Ovo povećava tačnost modela stabla odlučivanja razmatranjem šireg opsega vrednosti za moguće događaje umesto nekoliko ograničenih, diskretnih opcija. 

Pogledajte kako @RISK i PrecisionTree rade zajedno>>

 

@RISK onda StatTools
@RISK rezultati mogu biti pokrenuti kroz StatTools analize za procenu intervala poverenja. @RISK se može takođe primeniti na rezultate iz StatTools-a prognoze vremenskih serija za simulaciju mogućih ishoda sa više preciznosti.

Pogledajte kako @RISK i StatTools rade zajedno>>

 

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ove pakete (link za download)

DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 15 - to dnevna probna verzija.  

 

 

  

 

 

 
 
Top!
Top!