Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Serena arrow PVCS Professional - Upravljanje verzijama i problemima
 
 
PVCS Professional - Upravljanje verzijama i problemima

ImagePVCS. Profesionalan. Dokazan.

Bez obzira da li ga znate kao PVCS, Version Manager, Pro ili jednostavno VM, oslonićete se na PVCS kao na vernog pomoćnika u  kodiranju. I niste jedini. Bezbroj programera na preko 11.000 lokacija širom sveta koriste PVCS Professional za upravljanje njihovim kodom svakog dana.

 

Pošto je PVCS idealan za brzo-razvojne projekte u sredinama gde imamo odeljenje ili tim, startujete i radite brzo. Nije bitno da li ste dodali nekoliko programera ili se proširili za ceo novi tim, početak je jednostavan. A, pošto PVCS Professional kombinuje mogućnosti za issue management iz Serena Issue i Defect Management (nekada TeamTrack) sa mogućnostima za version management iz Serena PVCS Version Manager, dobijate sveobuhvatni softver koji pokriva upravljanje verzijama, greškama i izdanjima.

 

Image Upravljanje verzijama. Stabilno. Pouzdano.

Decenijama stotine hiljada programera se oslanjalo na Serena PVCS upravljanje verzijama da bi kontrolisali softverske resurse. To je oprobano i tačno rešenje koje nastavlja da prati vaše potrebe upravljanja verzijama. Da li želite da kontrolišete tok razvoja softvera, pratite upisivanje novih verzija ili vratite staru verziju koda, PVCS Version Manager daje vam svu potrebnu kontrolu ne sputavajući rad vaših programera.

 


Upravljanje problemima. Ispravlja greške. Brže.Image

Ako ste ranije koristili PVCS Professional, postoji šansa da zavolite TeamTrack. Sada je vreme da proverite Serena Issue i Defect Management - sledeću generaciju TeamTrack-a. Automatizuje snimanje, rutiranje, saradnju i rešavanje problema i nedostataka, tako da obezbedite da se pitanja rešavaju brže i da vam ništa ne promakne.  Issue and Defect Management nudi novi set korisnih mogućnosti kao što su lako prilagođene forme, novi dizajner procesa, pojednostavljeno upravljanje promenama, kao i nove mogućnosti izveštavanja o trendu.
 

 
 
Top!
Top!