Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Serena arrow Serena TeamTrack - Pratite rad vašeg tima
 
 
Serena TeamTrack - Pratite rad vašeg tima

ImageVi ste tražili. TeamTrack isporučuje.
Novi TeamTrack sa novim mogućnostima. Šta čekate? Nabavite ga odmah! Odgovorio je na hiljade vaših zahteva i dodate su mu mnoge korisne mogućnosti kao što su novi dizajner formi, novi dizajner procesa, upravljanje stvarnim promenama i poboljšano izveštavanje o trendovima. Kada nadogradite verziju poboljšavate upotrebljivost softvera i za vas kao administratora i za sve vaše korisnike. Sa bržim stranama, fleksibilnijom administracijom i verzijama vaših rešenja, primenjivaćete nadograđeni TeamTrack kao dobro podmazanu mašinu.

 

ImageLaka nadogradnja. Besplatna pomoć.

Šta je potrebno da nadogradite vašu TeamTrack bazu podataka? To je jednostavno. Kao i prethodne TeamTrack nadogradnje, nadogradnja od TeamTrack-a do Business Mashups je potpuno pouzdana. Posle lake nadogradnje, vaši postojeći poslovni tokovi i rešenja će raditi kao i do sada. Možete početi da koristite postojeće mogućnosti ako vam trebaju. Želite pomoć u nadogradnji? Prijavite se na upgrade lab i dobićete pomoć da nadogradite svoju baze podataka - besplatno!

 

 

TeamTrack za Web 2.0

Image Uzmite snagu TeamTrack procesne mašine i dodajte neke funkcionalnosti Web 2.0. U poslednjoj verziji dobijate vizuelni dizajner (Serena Mashup Composer) koji vam omogućava da upravljate poslovnim tokovima sa drag-and-drop lakoćom. I oprosti se od hakerisanih šablona za uvek. Sada možete kreirati Web 2.0 interfejse, bez potrebe da gledate HTML ili CSS. Plus, integrišite sa lakoćom svoje procese sa drugim sistemima  - bez potrebe za kodiranjem.

Novi procesi čine vaše procese boljim

Nakon nadogradnje možete skinuti bilo koji free pre-built mashups . Ovi procesi uključuju najbolju praksu TeamTrack-a i možete ih koristiti kao što jesu ili da ih prilagodite da zadovolje vaše potrebe. Kada nadogradite vaš softver možete preuzeti aplikacije kao što su:

  • Issue and Defect Management vam omogućava da jednostavno pronađete duplikate, integrišete se sa bilo kojim razvojnim wiki-jem i pratite stvari kao što su učestanost pronalaženja/popravljanja grešaka uz izveštavanje o trendu.
  • Incident and Escalation Management vam omogućava da pratite vreme i stanje da biste videli prepreke i iskoristili sate rada da bi videli kako napredujete u odnosu na vaše SLAs.
  • Change Request Management nudi ITIL-inspirisan pristup snimanju, usmeravanju i određivanju prioriteta zahteva za promenu kroz ceo proces promena.

A to je samo početak. Pogledajte sve naše besplatne aplikacije.

Šta je sa novim imenom?

Zbunjeni ste imenom? Nema potrebe. Serena Business Mashups 2009 je ništa drugo nego aktuelno izdanje TeamTrack-a, TeamTrack 7, preciznije rečeno. Ime je promenjeno da bi se predstavile ne samo nove mogućnosti koje prevazilaze definisanje tokova procesa, već i njihovo "mešanje" zajedno sa drugim sistemima i informacijama. To je isti odličan proizvod, ista velika funkcionalnost, fantastičane nove mogućnosti, kao i potpuno novi naziv. Nadogradnja je laka i besplatna, a vaši postojeći poslovni tokovi odmah rade - možete odabrati da koristite nove funkcije kada su vam potrebne. 

 

Preuzmite najnoviju verziju ili probajte, 30 dana, Business Mashups BESPLATNO da biste videli sve nove funkcije. (link za download)

DOWNLOAD »

 

 

 
 
Top!
Top!