Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow CommVault arrow Simpana 8 - Revolucionarna zajednička platforma, modularno rešenje za upravljanje podacima
 
 
Simpana 8 - Revolucionarna zajednička platforma, modularno rešenje za upravljanje podacima

Image Simpana softver je baziran na jednstvenom kodu i zajedničkoj platformi i isporučuje se na tržište jedino kao celovito rešenje za upravljanje podacima.
Revolucionarna arhitektura omogućava kompanijama da odmah uštede prostor na primarnoj memoriji, smanje off-site skladištenje na trake do 90 odsto i smanje za polovinu potrebe za uređajima za backup podataka na trake (da ne pominjemo deduplicate podataka na svim nivoima, kao i arhivu, čuvanje i pretraživanje informacija za eDiscovery).
Rezultat? Troškovi za upravljanje podacima se smanjuju do 40 odsto za manje od godinu dana.

 

 

 

Simpana softver je jedan proizvod sa licenciranim modulima, svi napravljeni korišćenjem jedinstvenog koda i zajedničke platforme. Zahvaljujući prednostima ove "zajedničke" platforme, svaki Simpana modul, primenjen samostalno ili u kombinaciji sa drugim modulima, pruža nenadmašne performanse u odnosu na alternativna rešenja. I zato što se moduli pojedinačno licenciraju, korisnici imaju fleksibilnost da izaberu one koji ispunjavaju njihove trenutne potrebe i aktiviraju dodatne module da bi zadovoljili novonastale potrebe.

Moduli su:

Arhiviranje podataka: Poslovni izazov

Količina podataka koji se čuvaju, administriraju i štite u organizacijama veoma brzo raste, a samim tim i troškovi upravljanja. Dragoceni resursi su preusmereni na kontrolu i administraciju porasta količine podataka. Potrebe za napajanjem i hlađenjem prazne budžet. eDiscovery rokovi i poštovanje SLAs redovno se prekoračuje. Jedan od glavnih razloga za ove probleme je u stalnom povećanju nekontrolisanih, zastarelih i dupliranih podataka.

Srećom, postoji rešenje. Simpana softver vam omogućava da zadržite podatke duže vreme uz efikasno korišćenje memorijskog prostora, a pojednostavljuje pretraživanje i preuzimanje podataka.

Simpana rešenja za arhiviranje podataka

Simpana arhiviranje omogućava preduzeću rešenja za arhiviranje podataka, upravljanje skladištenjem kao i eDiscovery rešenja za e-mail, saradnju, sistem datoteka i Network Attached Storage (NAS) podatke. Sa ugrađenim višeslojnim skladištenjem podataka i podrškom za razne platforme, uključujući Microsoft Exchange servere, IBM Lotus sisteme i Microsoft SharePoint podatke, sveobuhvatno upravljanje arhivama je pojednostavljeno.

Softver za backup i oporavak: Poslovni izazov

Backup i oporavak su veći izazov nego ikada zbog eksponencijalnog rasta podataka, pojave virtuelnih okruženja, smanjenja vremena za backup i brzog rasta troškova za skladištenje i trake. Konvencionalna rešenja ne mogu da se nose sa ovim zahtevima prouzrokujući značajna ulaganja u hardver i dramatično povećan obim posla administratora.

CommVault backup rešenje

CommVault Simpana softver za backup i oporavak pruža veoma povećanu operativnu efikasnost, neprevaziđeno upravljanje oporavkom i pomaže u redukciji do 90% backup-a i arhiviranih podataka u korišćenju diskova i traka u data centrima, udaljenim kancelarijama i laptopovima uz kontrolu sa jedinstvene konzole.

Kroz isporuku jedinstvenog i inovativnog globalnog softvera deduplikacione tehnologije, CommVault nudi sveobuhvatan pristup deduplikaciju koji obuhvata i diskove i trake. Ovaj celovit pristup omogućava širenje prednosti block-level deduplikacije u celoj organizaciji vezano za backup i arhivske kopije. Smanjenje podataka počinje od klijenata i širi se dalje uključujući off-site kopije traka.

Napredna kontinuirana zaštita podataka i mogućnosti oporavka povećavaju pouzdanost za oko 20% i oporavak do 77%.

Replikacije podataka: Poslovni izazov

Eksponencijalni rast podataka, ograničeni propusni opseg, resursi, budžet i opcije zaštite ometaju vašu sposobnost da poštujete vremensko ograničenje za backup, obezbedite zaštitu i ubrzate oporavak. Kako se podatci šire ka granicama vaše infrastrukture, postaje sve teže da se pristupi izvornim podacima i da ih efikasno prenosite između disk sistema, sajtova i radnih platformi.

CommVault rešenja za kopije podataka

CommVault softver za replikaciju podataka pomaže da se dostigne dogovoreni nivo usluge za zaštitu i oporavak tako što vam omogućava da kreirate sekundarne kopije radnih podataka brzo i efikasno, koristeći kombinaciju host-based replikacije i snapshot tehnologija. Ovim kopijama podataka repliciranim u realnom vremenu može se odmah pristupiti radi brzog oporavka, koristiti ih za kreiranje više tačaka za oporavak ili za obavljanje tradicionalnih backup-a bez uticaja na performanse servera.

Izveštavanje i upravljanje resursima: Poslovni izazov

U današnjim teškim ekonomskim uslovima, IT budžeti se smanjuju i glavni računi zamrzavaju, dok se podaci astronomski povećavaju. Bez jasnog razumevanja koji resursi se koriste od strane svakog pojedinca, odeljenja ili aplikacija, IT ne može optimizovati upravljanje i upotrebu skladišta, smanjiti kupovinu nepotrebnih skladišta niti obezbediti bolje performanse poslovanja. Ključno je da se izgradi strategija oko čvrstog temelja koji obezbeđuje integrisane izveštaje i mogućnosti predviđanja radi poboljšanja efikasnosti i smanjenja rizika.

CommVault rešenja

CommVault nudi sledeće proizvode za upravljanje skladišnim resursima:

  • Simpana Storage Manager za analizu resursa, aplikacija i fajl sistema za podatke koji se nalaze u primarnom skladištu
  • CommNet Service Manager za nadgledanje i analizu iskorišćenosti primarnog skladišta i operacije sekundarnog skladištenja u celoj organizaciji

Storage Manager pruža uvid u podatke u primarnom skladištu kroz otkrivanje, nalaženje trendova i analizu. Istinska vrednost leži u sposobnosti Storage Manager-a da poboljša iskorišćenost prostora, identifikuje podatke i poveća vidljivost rasta podataka.

Pretraživanje: Poslovni izazov

Simpana Search web interfejs zadovoljava rastuće potrebe timova za usklađenost poslovanja i proveru legalnosti, kao i krajnjih korisnika. To uključuje mogućnosti dizajnirane da pomognu organizacijama u odgovoru na kontrolu legalnosti i pravne usaglašenosti. Omogućava viši nivo produktivnosti i konkurentnosti poslovanja uz obezbeđivanje direktnog pristupa podacima.

Simpana Search web interfejs omogućava pretraživanje, sortiranje, selekciju i preuzimanje korporativnih datoteka i informacija iz mrežnih, arhivskih i backup kopija podataka. Ovo omogućava brzo pretraživanje Electronically Stored Information (ESI) kada su parnice u toku. 

 

 
 
Top!
Top!