Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Corel arrow CorelDRAW Graphics Suite X5 - Uradite više nego što ste mogli da zamislite
 
 
CorelDRAW Graphics Suite X5 - Uradite više nego što ste mogli da zamislite

ImagePoboljšajte svoje dizajne pomoći programskog paketa CorelDRAW Graphics Suite X5! Ovaj raznovrsni programski paket za obradu grafike nudi sveobuhvatno rešenje za ilustraciju, raspored, praćenje, uređivanje fotografija, web grafiku i animaciju. Dizajniran za profesionalne i buduće dizajnere, CorelDRAW Graphics Suite koristi se za kreiranje mnogih stvari koje svakodnevno viđate - od karakterističnih logotipa i znakova do web grafike i animacija, bilborda, natpisa za automobile i drugih materijala.

Brz, intuitivni tok posla, precizna kontrola boja i moćne alatke za dizajn pomažu vam da pretvorite kreativne ideje u profesionalne rezultate. Počnite s radom bez ikakvih problema, brzo učite i kreirajte sa samopouzdanjem pomoću ugrađenih alatki za učenje, sadržaja velike vrednosti i sadržajnih video uputstava. Postignite odlične rezultate bez previše napora - uradite više nego što ste mogli i da zamislite!

23.02.2010. kompanija Corel Corporation, jedan od vodećih svetskih proizvođača softvera, objavila je CorelDRAW Graphics Suite X5, novu verziju poznatog softverskog paketa za izradu ilustracija, obradu fotografija, prelom stranica i vektorsku grafiku. Sa više od pedeset novih i unapređenih funkcija, CorelDRAW Graphics Suite X5 uključuje značajna poboljšanja u upravljanju slikovnim sadržajima, bojama, kao i grafičkim sadržajima za web. Elektronska verzija novog paketa već je dostupna, a fizička isporuka novog CorelDRAW Graphics Suite X5 paketa, počela je krajem marta 2010. godine. U više od 20 godina postojanja, CorelDRAW je osvojio više stotina internacionalnih stručnih nagrada, a najnovija verzija se fokusira na inovacije namenjene dizajnerima u području grafičkog i modnog dizajna, marketinga i štampe te poslovnih korisnika malog i srednjeg preduzetništva.

Efikasnije upravljanje sadržajem

Ubrzajte tok posla pomoću novog ugrađenog organizatora sadržaja - Corel CONNECT vam pomaže da brže pronađete gtafiku, predloške, fontove i slike na računaru. Uštedite dragoceno vreme pomoću trenutnog pristupa izabranom sadržaju koji se skladišti na mestu sinhronizovanom između programa CorelDRAW i Corel PHOTO-PAINT.

Obogatite svoje dizajne pomoću digitalnog sadržaja velike vrednosti. CorelDRAW Graphics Suite, takođe nastavlja tradiciju pružanja velikog izbora fontova, templejta i ostalog digitalnog sadržaja, uključujući:

  • 10 000 visoko kvalitetnih crteža i digitalnih slika
  • 1000 profesionalnih digitalnih fotografija visoke rezolucije
  • 1000 Open Type fontova, uključujući Windows Glyph List 4 (WGL4) i fontova za graviranje
  • 2000 templejta vozila
  • 350  profesionalno dizajniranih templejta

Veće poverenje u vlastite kreacije

Kreirajte privlačnu web grafiku pomoću efikasnih novih web alatki - dizajnirajte web grafiku efikasnije nego ikada ranije pomoću novog "Pixel Preview moda" koji vam omogućava da pregledate kako će sadržaj biti prikazan na mreži. Pored toga, nova integrisana alatka za web animaciju omogućava vam da otvorite i animirate grafiku i dizajne kreirane u programu CorelDRAW. Optimizujte postavke da biste postigli najviši kvalitet grafike pomoću novog dijaloga "Izvoz za web".

Povećajte svoju kreativnost i produktivnost pomoću poboljšanih alatki za crtanje. Iskoristite nove funkcije koje obuhvataju opciju zaključavanja traka sa alatkama na jednom mestu, više opcija za štampanje i poboljšanja alatki "Eyedropper" (Pipeta), "Mesh Fill" (Mrežasta popuna) i drugih popularnih alatki. Pored toga, poboljšani Corel PHOTO-PAINT omogućava vam da budete kreativniji sa postojećim foto-efektima kao što su "Vibrance" (Jarkost), "Grayscale" (Skala svih tonova) i "Photo Filter". 

Saveti stručnjaka i video materijali za učenje 

Upoznajte bolje dizajn pomoću privlačnih materijala za učenje. Počnite s radom i učite paralelno zahvaljujući novom i ažurnom edukativnom video materijalu koji traje više od dva sata, snimljenim opisaima alatki i vizuelno bogatoj knjizi sa uputstvima na internetu koja sadrži savete stručnjaka. U kutiji nove verzije nalazi se i štampana knjiga sa tvrdim koricama i sa uputstvima u boji.  

Redizajnirani sistem upravljanja bojama - precizno čuva boje tokom uvoza i izvoza datoteka

ImageCorelDRAW Graphics Suite X5 predstavlja promenu u pristupu upravljanja bojama, osiguravajući korisnicima konzistentnost boja na različitim medijima i generisanje posebne palete boja za svaki dokument.  Novi sistem upravljanja bojama pruža preciznost boja, uz podršku za najnovije PANTONE profile boja.

Brzo i lako uvozite i izvozite datoteke u brojnim podržanim formatima, uključujući PDF, JPG, PNG, EPS, AI, TIFF, PSD, DOCX i mnoge druge. CorelDRAW Graphics Suite X5 spada u najkompatibilniji softver za obradu grafike na tržištu.

Šta sadrži CorelDRAW Graphics Suite X5
CorelDRAW Graphics Suite X5 sadrži CorelDRAW, intuitivnu aplikaciju za vektorsku ilustraciju i prelom stranica, Corel PHOTO-PAINT™, profesionalnu aplikaciju za obradu fotografija, Corel PowerTRACE™, program za preciznu konverziju bitmapnih slika u vektorske i Corel CAPTURE™, program za snimanje ekrana jednim klikom. Novost u paketu je CorelCONNECT, organizator sadržaja.
CorelDRAW Graphics Suite X5 takođe sadrži mnoge druge aplikacije, kao i brojne dodatne sadržaje i edukativne materijale.

 

Link za download - da bi dobili probnu verziju morate se prijaviti.

DOWNLOAD »
 

 

 


 

 
 
Top!
Top!