Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Diskeeper Corporation arrow Diskeeper 2010 Professional - Jedini način da sprečite fragmentaciju pre nego što se desi!
 
 
Diskeeper 2010 Professional - Jedini način da sprečite fragmentaciju pre nego što se desi!

ImagePreko 35 miliona prodatih licenci, govori o činjenici da veliki broj korisnika se u svakom trenutku oslanja na mogućnosti najboljeg softvera za povećanje performansi sistema računara - Diskeeper 2010. Prednosti instalacije ovakvog softvera ogledaju se u povećanju brzine učitavanja i butovanja sistema, ubrzanju antivirus skeniranja, bekapovanja i Web prikazivanja. Garanciju kvaliteta za Diskeeper predstavljaju 384 nagrade, koje je Diskeeper kompanija dobila prošle godine, kao i 89.9% zastupljenosti tržišta ovim proizvodom.

Svaki sistem, svaka mreža, svaka firma ima probleme izazvane fragmentacijom. Kada dođe do fragmentacije, sistem je već izgubio dragocene U/I resurse na zapisivanje fragmentisanih datoteka na prezauzete prostore na disku. Uvek je bolja strategija da se spreči dešavanje fragmentacije i da se radi sa praznim, brzim diskom. Sada, po prvi put, jedino Diskeeper 2010 može sve to da obezbediti.

 

Svaki računar zahteva konstantno održavanje radi kontrolisanja stanja i preformansi sistema. Svako zapostavljanje ili nedovoljno održavanje može prouzrokovati usporeni rad sistema, greške pa čak i pad sistema. Ali za održavanje sistema potrebna su prilični resursi koji usporavaju rad računara.

Diskeeper 2010 Professional povećava performanse sistema, omogućujući maksimalno iskorišćenje potencijala Vašeg računara. Ne sprečava samo većinu fragmentacija pre nego što do njih i dođe, već uključuje napredne mogućnosti mrežnog upravljanja, zaštitu kritičnih sistemskih fajlova i optimizaciju fajlova za vrlo brz odziv.

ImageIntelliWrite tehnologija za sprečavanje fragmentacije zaustavlja do 85% fragmentacije koja se dešava u  svakom sistemu. Ona inteligentno zapisuje kompletne fajlova na disku tako da se sistemski resursi ne troše na stvaranje fragmentacije. Rezultati? Potpuno novi nivo brzine i efikasnosti sistema.

ImageDiskeeper 2010 Professional koristi revolucionarnu tehnologiju InvisiTasking koja omogućava povećanje performansi sistema tokom rada u realnom vremenu koristeći neiskorišćene sistemske resurse čime se postiže transparentnost sistemskog održavanja.

 detaljnije(engleski) 

Dashboard opcija prikazuje, u realnom vremenu, detalje  Automatske defregmentacije, stanje vašeg sistema, neupotrebljen prostor koji Diskeeper koristi za ubrzavanje rada i poboljšanja performanse sistema, kao i druge korisne informacije o defregmentaciji.

Image


Diskeeper Multimedia Tour prikazuje šta je fregmentacija i kako da se dijagnozira nivo fregmentacije Vašeg sistema.

 Image        pogledajte>>

 
HISTORICAL REPORTING prati proces rada Diskeeper-a i prikazuje ukupni napredak defregmentacije.
 
Image

 

Pozivamo sve zainteresovane da probaju Trial verziju (link za download)

DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30-to dnevna probna  verzija.

 
 
Top!
Top!