Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow GFI arrow GFI MAX MailProtection i MAX MailEdge
 
 
GFI MAX MailProtection i MAX MailEdge

ImageU oblasti zaštite elektronske pošte, na tržištu upravljanja servisima konkurencija je velika. Poslednja reč dolazi od GFI Softwar-a, koji je upravo izbacio dva primenjena rešenja za zaštitu email-a. Evo nekih detalja.

Ovo je dvostruka inicijativa koja stiže iz GFI. Dva rešenja su deo nove familije primenjenih IT rešenja koja se zovu MAX MailProtection i MAX MailEdge. Oba su namenjena specifičnim rešenjima, ali oba se reklamiraju da poseduju "dokazane" tehnologije za borbu protiv spamova i virusa.

MAX MailProtection je rešenje za zaštitu email-a bazirano na pristupu oblaka (cloud-based). Dizajnirano je za zaštitu od spama, virusa, ali takođe i za očuvanje email-ova. Sadrži filter na serveru i GFI Softwar tvrdi da on predstavlja veliko poboljšanje kao dodatni sigurnosni sloj. Kada se taj sigurnosni sloj pojavi ispred email-a pre nego što dođe do mail servera, ovaj sloj olakšava rad filtera mail servera. MAX MailProtection se pojavio pošto je GFI kupio Katharion, proizvođača zaštite email-a na serveru.

U međuvremenu,  MAX MailEdge se samo može koristiti ”u kombinaciji sa postojećim instaliranim softverskim ili hardverskim anti-spam/anti-virus rešenjem”. GFI ga naziva hibridnim rešenjem modela isporuke, koji je dizajniran da omogući kupcima da zadrže svoju postojeću postavku uz prethodno filtriranje svih dolazećih email-ova u oblaku. GFI kaže da MailEdge blokira do 90% spam email-ova i pretnji pre nego što dođu do korisnikove mreže.

I MailEdge i MailProtection su dizajnirani da obezbede kontinuitet poslovanja zahvaljujući "integrisanim redovima i pružanju mail funkcionalnosti na zahtev” što garantuje kupcu da će moći da pristupi svojim email-ovima, čak i kada je fizički email server oboren ili nedostupan.

GFI dozvoljava potpuno prilagođavanje kod svih korisnika. Nema ograničenje za male korisnike. GFI nudi svoje servise kao OEM rešenja.


Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija. 

Image 

 
 
Top!
Top!