Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow ManageEngine (AdventNet) arrow ADSelfService Plus - Samostalno upravljanje lozinkama
 
 
ADSelfService Plus - Samostalno upravljanje lozinkama

Image

 

Omogućite krajnim korisnicima da samostalno rade

 

 

Šta je ADSelfService Plus?

ADSelfService Plus EditionsManageEngine ADSelfService Plus je zaštićeni, web-bazirani, program za izmenu lozinki krajnjih korisnika. Ovaj softver pomaže domenskim korisnicima da samostalno menjaju lozinke, samostalno otključavaju naloge i samostalno osvežavaju podatke lične prirode(npr. telefonski brojevi, itd.) u Microsoft Windows Active Directory. Administratori mogu lako da automatizuju izmenu lozinki, otključaju naloge uz istovremeno optimizovanje troškova vezanih za helpdesk pozive.

Koje probleme rešava?

Analitičari tvrde da je 30% helpdesk poziva vezano za izmenu lozinke i otključavanje naloga. ADSelfService Plus smanjuje broj najkritičnijih password tiketa koji troše veliku količinu vremena help desk-a radi ostvarenja sigurnog, pouzdanog i robusnog web-baziranog samouslužnog rešenja za krajnje korisnike. Krajnji korisnici mogu sami da menjaju svoje lozinke, a takođe i da osvežavaju lične podatke u Active Directory sa lakoćm. Program takođe obezbeđuje sigurnost izmene lozinke u toku prijavljivanja i provere identiteta.

Koje karakteristike nudi?

ADSelfService Plus pruža sledeće mogućnosti:

 

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image 

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.  


 
 
Top!
Top!