Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow ManageEngine (AdventNet) arrow Firewall Analyzer - Softver za analizu firewall zapisa
 
 
Firewall Analyzer - Softver za analizu firewall zapisa
    više..
Veoma skalabilan, Geografski distribuiran

Šta je Firewall Analyzer?

ManageEngine Firewall Analyzer je web bazirani, agent-less, softver za analizu firewall zapisa i izveštavanje. Softverska aplikaciDve istaknute mogućnosti aplikacije se odnose na nadgledanje mreže i sigurnosne izveštaje.

Koje vam izdanje Firewall Analyzer-a odgovara?

ImageFirewall Analyzer je dostupan u tri izdanja usmerena na zahteve malih, srednjih i velikih preduzeća. Uporedite izdanja i izaberite ono koje odgovara vašim zahtevima.

Koje probleme rešava?

Firewall Analyzer pomaže administratorima za sigurnost mreže i IT menadžerima u nadgledanju protoka i efikasnom nadgledanju događaja vezanih za Firewall internet sigurnost. Događaji vezani za Firewall sigurnost su detekcija upada, napadi virusa, odbijanje napada servisa itd., neuobičajena ponašanja, veb aktivnosti zaposlenih i analiza saobraćaja na vebu. Omogućava vizualizaciju sigurnosti mreže vašeg preduzeća. Planiranje kapaciteta korišćenjem analize trenda i detekcija sigurnosnih kompromisa su neki od kritičnih problema koji se rešavaju Firewall Analyzer-om. On generiše admin izveštaje u vezi firewall zapisa i vodi računa o zahtevima vezanim za proveru mreže i poštovanje regulative. On nadgleda procedure korišćenja Firewall-a i ove procedure se mogu optimizirati podešavanjem Firewall-a. Aktivnosti zaposlenih na vebu se mogu nadgledati uz pomoć analize proxy zapisa.

Firewall Analyzer obezbeđuje rešenje za Managed Security Service Providers (MSSP) radi pružanja isplativih Managed Firewall servisa. Nadgledanje saobraćaja i aplikacija za Firewall izveštavanje pomaže u praćenju napada, upada, kontroli pristupa veb sajtu, kontroli saobraćaja i efikasnom upravljanju raspoloživim protokom korisničke mreže.

Koje karakteristike nudi?

Podrška za različite uređaje/proizvođače, podrška za MSSP, obaveštavanje u realnom vremenu, fleksibilno arhiviranje zapisa, mogućnost prikazivanja trendova saobraćaja i šablona korišćenja, multi-level prikaz do najviših hostova, protokola, veb sajtova i drugo, VPN/ Squid Proxy izveštaji, mogućnosti različitog izveštavanja.

Koje platforme i uređaje podržava?

Platforme: Windows i Linux

Uređaji:

  • Firewalls: Cisco ASA, Cisco IOS, Cisco FWSM, Cisco PIX, CheckPoint, Fortigate, Juniper Netscreen, Sonicwall
  • Proxy serveri: Microsoft ISA, NetCache, Squid
  • IDS/IPS: 3Com X Family
  • VPN: Cisco VPN Concentrator

 Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 

 

 

 

 

 

 
 
Top!
Top!