Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow ManageEngine (AdventNet) arrow VQManager - Softver za nadgledanje VoIP kvaliteta
 
 
VQManager - Softver za nadgledanje VoIP kvaliteta

ImageManageEngine VQManager je veb baziran alat za 24x7 nadgledanje kvaliteta servisa za VoIP mreže. Nadgleda svaku  VoIP opremu koja podržava SIP, H.323, Cisco SCCP (Skinny) i RTP/RTCP. VQManager pomaže u dijagnostici otkaza i smanjenju kvaliteta VoIP poziva. Ako se pređu pragovi, sistem generiše alarme da bi obavestio administratore koji mogu onda dalje da ispituju alarme da bi pronašli uzrok problema. Preko 25 sveobuhvatnih, postojećih i korisnički generisanih izveštaja omogućava kompletnu analizu i optimizaciju vaše VoIP infrastrukture.

Koje probleme rešava?

Mnoge organizacije koje su brzo prihvatile primenu VoIP-a su iznenađenje slabim kvalitetom zvuka u poređenju sa tradicionalnim komunikacionim servisima. Sa VQManager-om, problemi sa VoIP kvalitetom ili prekidima se lako dijagnostikuju, a korektivne mere jednostavno primenjuju. Pored toga, stalno nadgledanje VoIP QoS metrike i šablona saobraćaja u vremenu omogućava optimalno planiranje kapaciteta i sprečavanje mogućnosti za degradaciju kvaliteta VoIP poziva.

Koje karakteristike nudi?

Radi sa:

Platforma: Windows i Linux
Protokolima: SIP (RFC 3261), H.323, Cisco SCCP (Skinny) & RTP/RTCP (RFC 3550)
Proizvođačima: VQManager može da nadgleda pozive sa SIP, H.323 ili Cisco Skinny podržanih uređaja. Pogledajte listu podržanjh uređaja za neke od uređaja koji rade sa VQManager-om.

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image 

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.
 
 
Top!
Top!