Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow TriggerPlus arrow Event24x7 - Softver za IT menadžment i nadgledanje poslovnih procesa
 
 
Event24x7 - Softver za IT menadžment i nadgledanje poslovnih procesa

Event24x7 je projektovao i razvio tim eksperata u oblasti upravljanja sistemima preduzeća, koji imaju sveobuhvatna znanja da bi obezbedili optimalna rešenja za potrebe današnjih dinamičkih poslovnih okruženja.

Event24x7 obezbeđuje 24X7 dostupnost i nadgleda sve aspekte IT infrastrukture, aplikacija i poslovnih procesa organizacije. U stanju je da detektuje neregularna stanja i da preuzima akcije da bi razrešio problem ili ga usmerio na help desk.

Event24x7 paket rešenja sadrži 6 glavnih modula:

Mogućnosti i funkcije

Usaglašava širok opseg izvora događaja kao što su: konzole, poruke OS-a i aplikacija, SNMP, nadgledanje okruženja i drugo.
  • Ugrađena podrška za širok opseg sistema uključujući UNIX, Windows, VM, Tandem, Unisys, LINUX i OpenVMS.
  • Obezbeđuje emulatore termnala i omogućava pun pristup upravljanju platformama.
  • Napredni grafički korisnički interfejs (GUI) za kontrolisane platforme nudi nadgledanje svih izvora događaja bazirano na exception-ima.
  • Udaljeni resursi data centra mogu biti održavani i kontrolisani iz jednog centra uz prikaz svih resursa, kako udaljenih, tako i lokalnih na Central Event Station.

Image 

Event24x7 mogućnost "Upravljanja poslovnim servisima" pruža organizacijama sistem za nadgledanje i upravljanje u realnom vremenu, lak za korišćenje, koji pokriva i IT elemente, kao što su hardver, baze podataka, komunikacione linije itd., kao i podršku poslovnim servisima kao što su prodaja, naplaćivanje, CRM, E- learning itd., povećavajuči sposobnost za efikasno upravljanje infrastrukturom u poslovnom okruženju, kreirajući neometane i pouzdane procese poslovnih servisa. 

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image 

Potpuno funkcionalna probna verzija.

 

 


 
 
Top!
Top!