Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Belkasoft arrow Belkasoft Evidence Center - Snažan forenzički proizvod za istraživanje komunikacije
 
 
Belkasoft Evidence Center - Snažan forenzički proizvod za istraživanje komunikacije

Image

 

 

Belkasoft Evidence Center je najnoviji proizvod za kompjutersku forenziku, zaštićen patentom. Ovaj proizvod olakšava istražitelju pretraživanje, analizu i čuvanje digitalnih dokaza pronađenih u istoriji Instant Messenger-a, Internet Browser-a i Outlook mailbox-ova.

 

 

 

 

  • Svi glavni Messenger-i i Browser-i su podržani
  • Analizirane inforrmacije se smeštaju u bazu podataka
  • Dokazi se čuvaju posebno za svaki slučaj
  • Dostupnost izbrisanih istorija
  • Podržani su Encase, SMART i DD images
  • Analiza memorije uživo
  • Podržani su veliki slučajevi (n.p.r. više 10Gb mailbox-ova)
  • Enterprise izdanje omogućava simultani rad više korisnika

Upravljanje slučajevima

Proizvod omogućava upravljanje informacijama vezanim za različite slučajeve. Nekom slučaju možete dodati ime, informacije na kojima radite ili uopišete kreirati, editovati ili brisati slučaj. To je zgodno kada radite na više slučajeva u isto vreme.

Čuvanje podataka

Svi pronađeni podaci se sada čuvaju u bazi podataka. Za razliku od starijih proizvoda ovaj proizvod Vam omogućava da ga bezbedno isključite zato što se svi podaci čuvaju odmah po ekstrahovanju. To vam omogućava da radite na više slučajeva i da obrađujete velike slučajeve, na primer one koji uključuju višestruke, ogromne Outlook mailbox-ove. Ovaj proizvod nema ograničenje od 2Gb za Outlook mailbox -ove kao što su prethodni proizvodi imali.

Image 

  Brošura o proizvodu (link za dwnload)

Integracija

Za razliku od Belkasoft Forensic Studia koji predstavlja skup tri proizvoda, Belkasoft Evidence Center integriše sav posao u vezi Instant Messenger-a, Browser-a i Email-a korišćenjem istog korisničkog interfejsa. Možete da obavljate sve operacije na nekom dokazu na uniformni način: moguće je na primer pretraživati sve pronađene chat-ove, URL-ove i email-ove istom operacijom pretraživanja.

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Potpuno funkcionalna 10 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!