Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow GFI (Sunbelt Software) arrow CounterSpy Enterprise - Antispyware & Malware zaštita
 
 
CounterSpy Enterprise - Antispyware & Malware zaštita

Image

 

 

 

U vašem poslu je nedopustivo da imate lažan osećaj sigurnosti. Anti-malware zaštita i upravljanje celom mrežom  zahteva specijalizovani proizvod na nivou poslovne aplikacije, a ne neki antispyware dodatak koji proizvođač antivirusa može naknadno da isporuči. Pridružite se hiljadama sajtova koji koriste CounterSpy Enterprise.

 

 

 

  • Mašina za skeniranje visokih performansi i malih zahteva za resursima
  • Otkriva široki opseg malware-a
  • 24/7 Active Protection™ i anti-rootkit tehnologija
  • "Malware komadni centar" administratorska konzola
  • Dvaputa izabran kao najbolji od strane čitalaca WinIT Pro Magazine-a!

ImageŠta je CounterSpy Enterprise?

Nova verzija 4.0: Isporučuje novog agenta visokih performansi i male potrošnje sistemskih resursa

Da li je Vaša kompanija prešla u režim štednje? Vreme je da se preispitaju oni skupi antivirus ugovori o održavanju i da se prekine sa njihovim obnavljanjem! Sada možete nabaviti CounterSpy Enterprise i dograditi ga do VIPRE Antivirus Business. VIPRE je novi antivirus softver + antispyware zaštita visokih performansi, nove generacije po vrlo pristupačnoj ceni. Manje korišćenje RAM-a i ostalih resursa, veoma efikasna i robusna poslovna arhitektura koja je primenjena na hiljade sajtova. Imate potrebu da zaštitite 20.000 desktop računara po povoljnoj ceni? Evo odgovora: nabavite CounterSpy Enterprise! Dogradnja do VIPRE funkcionalnosti je brza i laka. Sačuvajte vrednost svog IT budžeta.

Novi CounterSpy Antispyware verzija 4.0 isporučuje hibridnu antispyware tehnologiju koja Vam pruža pouzdanu zaštitu od raznih malware pretnji da biste odbranili svoje poslovno okruženje. CounterSpy isporučuje više novih mogućnosti, uključujući VIPRE™ anti-malware tehnologiju zaštite, Active Protection na nivou jezgra, automatsko instaliranje agenta, poboljšanja administrativne konzole, veću skalabilnost i bolje performanse, kao i podršku za Windows Vistu.

Sa CounterSpy Enterprise dobijate anti-malware zaštitu korišćenjem nove hibridne tehnologije koja spaja osobine ‘čišćenja sistema' tradicionalnih antispyware proizvoda namenjenih preduzećima sa efikasnošću snažne antivirus tehnologije. Sa bazom definicija koja uključuje preko 2.500.000 opisa pretnji, sa stalnim poboljšavanjima i našom novom Active Protection™ tehnologijom na nivou jezgra, otkrićete da CounterSpy Antispyware isporučuje najsnažniji postojeći antispyware softver namenjen preduzećima.

Da li Vaš sadašnji sofrver za zaštitu samo gomila sve više posebnih modula koji troše sve više i više resursa? CounterSpy to ne radi!

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!