Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow GFI (Sunbelt Software) arrow VIPRE Business - Poslovni antivirus i endpoint zaštita
 
 
VIPRE Business - Poslovni antivirus i endpoint zaštita

Image

 

 

 

 

VIPRE Antivirus Business kombinuje antivirus, antispyware, anti-rootkit i više u jednom paketu visokih performansi. To Vam obezbeđuje sveobuhvatnu zaštitu od svih malicioznih programa uz minimalnu upotrebu sistemskih resursa.

 

 

 

Zašto odabrati VIPRE Antivirus Business? 

 

  • Tehnologija visokih performansi koja ne usporava Vaš PC
  • Laka upotreba upravljačke konzole koja Vam daje potpunu kontrolu i omogućava brzi rad
  • Malo korišćenje RAM-a i efikasnija inteligencija skeniranja nego u starijim alatima
  • Tehnologije sledeće generacije za detekciju malicioznih softvera štiti od zero-day pretnji

ImageFrustrirani ste sa Symantec, McAfee, Trend Micro i drugim sporim, naduvanim, teško upravljivim korporacijskim endpoint zaštitama? Prihvatite potpuno novu tehnologiju koja će upravljanje pretnjama krajnjim korisnicima učiniti bržom i lakšom nego što ste ikada mislili da je moguće.

Integracija podataka o pretnjama uživo u realnom vremenu
VIPRE Business koristi različite izvore za update definicija pretnji sa živim podacima o pretnjama iz GFI Labs™ integrisanim direktno u VIPRE. GFI Labs procesira desetine hiljada uzoraka malicioznih softvera dnevno i pruža sledeće prednosti:

  • ThreatNet™ - GFI društvo korisnika koje se sastoji od stotine hiljada VIPRE korisnika koji anonimno šalju informacije u GFI o mogućim pretnjama.
  • GFI Sandbox™ - vodeći alat za analizu ponašanja malicioznog softvera radi brze i autonomne analize velikog broja uzoraka malicioznog softvera.
  • ThreatTrack™ - GFI Lab izvori podataka uključuju najnovije maliciozne URL-ove da bi blokirao štetne website-ove i phishing email-ove.

Snažna i sveobuhvatna tehnologija agenata skeniranja
VIPRE Business agent je baziran na istoj naprednoj tehnologiji kao i VIPRE za potrošače. VIPRE Business koristi veoma brz sistem za skeniranje pretnji koji može skenirati velike količine informacija vezane za pretnje od malicioznog softvera u kratkom vremenskom periodu uz minimalno smanjenje performansi računara krajnjih korisnika. VIPRE-ovo inovativno antivirus rešenje ima opcioni korisnički interfejs agenta, pri čemu korisnik može da pokrene i zaustavi skeniranje i da upravlja svojim sopstvenim karantinom ako mu vi to dopustite.

Ostala poboljšanja VIPRE proizvodne linije uključuju potpuno novi dizajn upravljačke konzole, scalable  multi-site tiering i kontrolu pristupa baziranu na ulogama, koja Vam omogućavaju da upravljate kompleksnim okruženjima sa brojnim kancelarijama i lokacijama.

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!