Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow AccessData arrow AD TRIAGE - Forenzički alat za pregled i prikupljan​je podataka!
 
 
AD TRIAGE - Forenzički alat za pregled i prikupljan​je podataka!
ImageAD Triage je forenzički alat za trijažu koji se lako koristi za pregled i prikupljanje podataka sa uključenih/isključenih računara. Koristeći FTK tehnologiju, AD Triage je idealan za korisnike bez iskustva u kompjuterskom forenzičkom softveru, koji moraju da sačuvaju dokaze na licu mesta. Sada forenzički istražitelji i neforenzičko osoblje mogu da prikupe podatke sa volatilnih, kao i svih ili ciljanih hard diskova za samo nekoliko minuta. To je velika pomoć za korporativne i vladine timove koji često imaju potrebu da prikupljaju podatke za internu istragu. Istražne sudije mogu da osiguraju dokaze, a da pri tome ne moraju da čekaju satima na forenzičke eksperte dok dođu na uviđaj. Konačno, advokati, pravni savetnici i osoblje za podršku sudskim procesima mogu lako da sačuvaju dokaze radi elektronskog otkrivanja u manje važnim pravnim slučajevima.

Koristeći AD Triage možete pregledati fajlove i pronaći podatke po raznim kriterijumima kao što su ključne reči, heš, regularni izrazi, veličina fajlova, datum i vreme, ekstenzije, putanja do fajla i nedozvoljeni zapisi. Uz to korisnik može da sakuplja mrežne i sistemske informacije, kao i one iz radne memorije. On vam omogućava da prikupite podatke sa diska, drajva ili perifernog uređaja, snimite ih na USB, spoljašnji hard disk i eksportujete podatke na zadatu lokaciju u okviru iste mreže. Možete prekonfigurisati vaš AD Triage uređaj da automatski prikuplja samo one podatke koje ste odabrali, omogućavajući neiskusnim korisnicima da sigurno i efikasno upotrebljavaju ovaj alat. Iskusni forenzički istražitelji mogu da koriste AD Triage u manuelnom modu radi prave trijaže na licu mesta.

Detalji o proizvodu

  • Koristi FTK tehnologiju
  • Pregled i prikupljanje celokupnog diska ili ciljanih podataka, kopiranje na spoljašnji hard disk (AD1, E01, RAW ili SMART)
  • Podržava Mac-ove računare sa Intel procesorima male potrošnje
  • Ugrađena eksplicitna detekcija i ocenjivanje imidža
  • Napredno automatsko sakupljanje vam omogućava da konfigurišete Triage da automatski prikuplja samo važne podatke
  • “Triage Receiver” možete koristiti da biste eksportovali podatke na unapred određenu lokaciju u vašoj mreži. Jednostavno eksportujte podatke direktno sa ciljnog sistema na određeni deljeni mrežni disk.
  • Manuelni mod vam omogućava da pretražite fajlove pre sakupljanja
  • Brojne opcije izveštavanja o prikupljenim podacima
 
 
Top!
Top!