Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Abbyy arrow ABBYY FineReader 11 Corporate Edition - Šta je novo!
 
 
ABBYY FineReader 11 Corporate Edition - Šta je novo!

ImageABBYY FineReader 11 je idealna profesionalna aplikacija za povećanje produktivnosti u malim i srednjim preduzećima ili njihovim delovima kao i u državnim i obrazovnim institucijama. Bilo da se radi o izdvajanjem podataka iz štampanih dokumenata ili upisivanjem dokumenata u arhive koje se mogu pretraživati, ABBYY FineReader omogućava lakši i efikasniji rad sa dokumentima i bolje performanse u obavljanju vaših poslovnih procesa. 

Povećajte produktivnost vašeg radnog okruženja uz 40% bržu i precizniju konverziju skeniranih slika, digitalnih slika i PDF fajlova u formate koji se mogu pretraživati. Novi FineReader 11 ubrzava digitalizaciju dokumenata u vašoj kompaniji uz poboljšanu automatizaciju i raspoređivanje poslova koji se izvršavaju u pozadini. Radite efikasno sa višejezičkim dokumentima uz novu podršku za prepoznavanje arapskog i vijetnamskog jezika. Zaštitite osetljive informacije sa novim Redaction alatom. Brzo prebacite podatke sa vizit kartica u elektronske kontakte uz novi Business Card Reader.

Brže i bolje performanse prepoznavanja

  • Povećajte svoju produktivnost uz 20% bržu obradu dokumenata.
  • Iskoristite prednost novog crno-belog moda koji zanemaruje boje originalne slike, dajući do 30% brže rezultate uz korišćenje do 70% manje prostora na disku.
  • Ubrzajte konverziju dokumenata uz poboljšani Fast mod sa ubrzanjem obrade do 70% u odnosu na detaljni mod.
  • Efikasno konvertujte višejezička dokumenta uz 40% bržu i bolju obradu tekstova na azijskim jezicima.

Poboljšan ADRT uz naprednu rekonstrukciju formata u novim fajl formatima

  • Do 25% poboljšanja u analizi dokumenata koji sadrže tabele i grafikone kao što su finansijski izveštaji.
  • Detektuje i zadržava vertikalne hedere kao u originalima.
  • Precizno prepoznaje tekst na marginama.
  • Rekonstrukcija strukture dokumenata i naprednog formatiranja u OpenOffice.org Writer-u i PDF fajlovima pored Microsoft Office-a.

Kreirajte elektronske knjige za e-book čitače ili pametne telefone

Pretvorite vaše štampane knjige ili PDF članke u EPUB i FB2 formate, optimalne za čitanje na e-book uređajima i pametnim telefonima. Pošaljite elektronske knjige direktno na vaš Amazon Kindle raćun ili u vašu elektronsku biblioteku radi arhiviranja.

Skenirajte i konvertujte dokumenta u OpenOffice.org Writer

Pretvorite slike i PDF fajlove direktno u OpenOffice.org Writer format (ODT), uz precizno predstavljanje njihovog izvornog izgleda i formatiranja, bez potrebe za dodatnim akcijama.

Uklanjanje senzitivnih informacija

Uklonite senzitivne informacije iz dokumenata da bi zaštitili privatnost vaših kupaca. Samo odaberite tekst ili područje u dokumentu koje želite da uklonite i oni će biti potpuno zacrnjeni na svim lejerima dokumenta.

Budite produktivniji pomoću poboljšanog interfejsa

Povećajte vašu radnu efikasnost pomoću širokog opsega korisnih poboljšanja interfejsa. Lako podesite stil teksta pomoću proverenog style Editor-a, ispravite prepoznati tekst pomoću poboljšanog alata za verifikaciju.

Novi alat za razdvajanje dokumenta 

Skenirajte odjednom grupu dokumenata različite vrste i uredite stranice kao posebna dokumenta uz novi alat za razdvajanje dokumenata (Split document tool). FineReader primenjuje svoje inteligentne tehnologije na svaki odvojeni dokument radi najveće preciznosti i održavanja izgleda.

Prilagodljivi Quick Tasks

Kreirajte vaše rutinske zadatke konverzije i dodajte ih na startni ekran FineReader-a radi lakog pristupa i pogodnije obrade zadataka koji se ponavljaju. 

Poboljšana grupna obrada u Hot Folder-u 

Fino podesite zadatke konverzije i redoslede izvršavanja uz novi Hot Folder wizard. Hot Folder može automatski da sačuva ova podešavanja u FineReader dokumentu uz mogućnost dalje ručne verifikacije radi efikasnije distribuirane obrade i boljih rezultata.

Sačuvajte tekstove sa slika uz bolju preciznost

Pretvorite fotografije dokumenata uz poboljšanu preciznost prepoznavanja i očuvanja izgleda bez obzira da li su snimljene mobilnim telefonom ili standardnim foto-aparatom.

Kvalitetno editovanje slika

Poboljšajte kvalitet slika uz nove alate za obradu slika, uključujući podešavanja osvetljenja i kontrasta, kao i podešavanje boja radi optimalnog rezultata OCR-a. Primenite odjednom promene na svim ili samo odabranim stranicama. 

Poboljšana PDF konverzija radi pouzdanog arhiviranja

Iskoristite jedan od tri predefinisana PDF moda za snimanje od kojih svaki daje optimalne rezultate u zavisnosti od zadatka – maksimalni kvalitet, minimalna veličina ili balansirani mod.

Digitalizacija dokumenata na arapskom, vijetnamskom i turkmenskom (latinica)

Konvertujte višejezičke dokumente u bilo kom od 189 jezika i njihovim kombinacijama, uključujući prepoznavanje novih jezika, arapskog, vijetnamskog i turkmenskog (latinica).

Novi čitač vizit karti pretvara ih u elektronske kontakte

Iskoristite najlakši način da pretvorite vaše vizit karte u Microsoft Outlook kontakte i format elektronske vizit karte.

Poboljšani Screenshot Reader (samo za registrovane korisnike FineReader 11) 

Trenutno snima slike i tekstove sa ekrana, uz tačno očuvanje veličine ekrana.

 

ABBYY FineReader 11 Corporate Edition - Ključne karakteristike

1. Digitalizovanje dokumenata sa vrhunskom preciznošću

Skenirajte dokumenta u PDF fajlove tako da se mogu editovati i pretraživati pomoću samostalnih ili mrežnih skenera uz 99,8% preciznost prepoznavanja. 

2. Oslobodite se prekucavanja i formatiranja

Zahvaljujući inovativnoj ABBYY-evoj tehnologiji, Advanced Document Recognition Technology (ADRT), FineReader 11 eliminiše potrebu za prekucavanjem, precizno obnavljajući strukturu i formatiranje višestraničnih dokumenata, uključujući true text flow, tabele, stubce, table sadržaja, zaglavlja, futere, fusnote, numeraciju strana, naslove tabela/dijagrame, veličinu i stil fonta.

3. Veća produktivnost uz bržu obradu i brz pristup automatizovanim poslovima

Efikasna obrada i posebni modovi daju do 45% brže rezultate. Interfejs se lako koristi i eliminiše potrebu za učenjem složenih rutina. Automated Quick Tasks se mogu prilagoditi vašim poslovnim procesima i deliti u okviru radne grupe pomažući uniformnoj konverziji dokumenata u vašoj organizaciji.

4. Napredna PDF konverzija i kompresija

Lako konvertujte skenirana dokumanta i PDF fajlove u PDF fajlove koji se mogu pretraživati i PDF/A dokumenta radi pouzdanog arhiviranja. FineReader 11 podržava sigurnosna podešavanja i uređivanje PDF fajlova radi zaštite osetljivih informacija i obezbeđivanja deljenja dokumenata sa vašim kolegama i kupcima.

5. Podržava više jezika od bilo kog drugog OCR-a

ABBYY FineReader 11 konvertuje višejezička dokumenta uz automatsku detekciju 189 jezika u bilo kojoj kombinaciji. Sa novom podrškom za arapski i vijetnamski, FineReader pomaže da proširite vaše globalne mogućnosti.

6. Automatska OCR obrada uz Hot Folder

Izvršite paketnu obradu iz “nadgledanog” mailbox foldera i lokalnih i mrežnih foldera da bi zadovoljili vaše poslovne potrebe. Zadajte fleksibilno konverziju dokumenata uz automatsku proveru i pokretanje obrade kada je potrebno.

7. Dodatni korisni alati za timski rad

ABBYY FineReader 11 Corporate Edition podržava distribuiranu obradu dokumenata radi deljenja poslova konverzije dokumenata na više korisnika. Centralizovana instalacija sa servera na više radnih stanica uz fleksibilne načine primene u korporativnom okruženju.

8. Povoljno deljivo licenciranje

Delite licence na više kompjutera uz Concurrent Licenses. Instalirajte na onoliko mesta koliko je potrebno, a platite samo kada se istovremeno koriste na vašoj mreži. Dodelite, dodajte ili obrišite licence i nadgledajte njihovo korišćenje uz posebni menadžer licenci.

9. Čuvanje i pretvaranje u velikom broju fajl formata (uključujući OpenOffice.org Writer)

FineReader 11 podržava veliki broj formata dokumenata i slika da bi zadovoljili vaše poslovne potrebe. Takođe možete koristiti rezultate direktno u odgovarajućim aplikacijama pre snimanja, ili eksportovati fajlove u Microsoft SharePoint radi lakog deljenja fajlova.

10. ABBYY Business Card Reader radi prikupljanja kontakata sa vizit kartica

Iskoristite najlakši način da preuzmete podatke sa visit kartica u vaše Microsoft Outlook kontakte u format elektronske vizit kartice.

 
 
Top!
Top!