Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow TeamViewer arrow TeamViewer 7 - Pristup na daljinu i podrška putem Interneta!
 
 
TeamViewer 7 - Pristup na daljinu i podrška putem Interneta!

Image 

ImageTeamViewer 7 (Beta) je stigao! Nova verzija nudi mnogo više od brojnih poboljšanja za daljinsku kontrolu. Sada možete organizovati online sastanke za 25 učesnika. Iskoristite nove karakteristike, kao što su poboljšana podrška za više monitora ili sposobnost da se sačuvaju individualni parametri veza za svaki kompjuter. TeamViewer 7 sadrži dva moćna proizvoda u jednom softveru.

Poboljšanja za daljunsku kontrolu

ImagePrebacivanje fajlova je čak brže i lakše: Drag & drop željeni fajl iz i u daljinski kontrolisan prozor na mesto po vašem izboru. U sekundi, svi folderi ili dokumenti su tačno tamo gde su vam potrebni.

ImagePodrška za više monitora: Drugi i treći monitor su sve više i više popularni i doprinose povećanju produktivnosti. Uživajte u više udaljenih monitora prikazanih 1:1 na ekranu vašeg monitora istovremeno i bez potrebe da se prebacujete.

ImageČuvanje parametara veze za svaki kompjuter: Da li se stalno povezujete na iste kompjutere ili servere vaših klijenata ili kolega? Jednostavno sačuvajte vaše željene lične parametre veza za svaki kompjuter. Na taj način, sačuvajte vaše dragoceno vreme koje bi utrošili za sva buduća povezivanja sa tim kompjuterima.

ImagePoboljšanje performansi: Postanite više produktivni za kraće vreme. TeamViewer 7 je povećao performanse kroz povećanje brzine prenosa za vreme direktnog povezivanja i optimizovao je performanse prenosa fajlova.

Dodatne karakteristike i detalji za daljinsku kontrolu.

Poboljšanja za sastanke i prezentacije

ImageTrenutni sastanci: Započnite sastanak samo jednim klikom i pozovite vaše kolege, klijente i poslovne partnere da vam se trenutno pridruže.

ImageRaspored sastanaka: Planirajte vaše sastanke lako i pregledno. Možete poslati lične pozive i zabeležiti sastanke u vaš Outlook kalendar.

ImageDo 25 učesnika: Zaboravite na rezervacije sobe i putne troškove. Povežite do 25 učesnika na jednom online sastanku. Ovo je idealno za diskusije sa poslovnim partnerima i kolegama iz celog sveta.

ImageInternet konferencije: Iskoristite prednosti besplatne komunikacije preko interneta. Za vreme sastanka, svi učesnici su međusobno povezani preko VoIP-a. Zvučna razmena ideja i mišljenja u realnom vremenu!

ImageMobilno učestvovanje na putu: Sa TeamViewer aplikacijama za iPhone, iPad i Android možete učestvovati na sastancima u bilo koje vreme dok ste na putu. Nikada više nećete morati da propustite važnu diskusiju.

Dodatne karakteristike i detalji u vezi sastanaka i prezentacija.

Softver za svaku situaciju. Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

TeamViewer je besplatan za privatnu upotrebu.

 
 
Top!
Top!