Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Flexera Software arrow InstallShield 2012 - Pravljenje instalacija za aplikacije i virtuelne pakete u MS Windows-u!
 
 
InstallShield 2012 - Pravljenje instalacija za aplikacije i virtuelne pakete u MS Windows-u!
ImageAko razvijate Windows aplikaciju, InstallShield je rešenje za vas. InstallShield olakšava razvojnim timovima da budu agilniji, fleksibilniji i da bolje sarađuju u pravljenju pouzdanih instalacija za Windows (MSI) i InstallScript instalacija za desktop računare, servere, Web i mobilne aplikacije. On je takođe jedini softver koji podržava pravljenje Microsoft App-V virtuelnih paketa.

InstallShield 2012: Microsoft-ov izbor instalacionog softvera

Svet se promenio. Razvojni timovi su distribuirani po celom svetu. Proizvodi su složeniji. Korisnici su stručniji. InstallShield 2012 izlazi u susret sve većim standardima sadašnjih proizvođača softvera i prevazilazi očekivanja današnjih korisnika.
  • Podržava pravljenje paketa za složene i pojedinačne proizvode.
  • Omogućava novo, pozitivno i lako "app-store-like" iskustvo.
  • Pruža automatske alate za pravljenje, pakovanje i instalaciju proizvoda u MSI i virtuelnom formatu.
  • Podržava autorizaziju instalacije, zahteve za pravljenje i pakovanje decentralizovanih razvojnih timova.
 
  • Instalacija paketa: Uz novi InstallShield Suite Project, više proizvoda može biti lako zapakovano u jednu instalaciju paketa uz eliminisanje potrebe za razvojem složene, prilagođene aplikacije za instalaciju. Ova nova funkcionalnost ima prednost u odnosu na MSI chaining, InstallShield prerequisite podršku i funkcionalnost korisničkog interfejsa koju pruža Windows Installer.
  • Installation Streaming: Installation Streaming smanjuje vreme potrebno za downloading pre početka same instalacije. Krajnji korisnici treba samo da učitaju mali fajl da bi odmah pokrenuli instalaciju. Na osnovu izabranih instalacionih opcija, samo se odabrani paketi učitavaju sa web-a ili ekstahuju iz instalacije, smanjujući ukupno vreme potrebno za instalaciju aplikacije i pružajući “app store-like” iskustvo korisnicima.
  • Installation Collaboration: InstallShield 2012 Collaboration add-on je značajno poboljšan i pruža bolju podršku za distribuirani, zajednički razvoj instalacija što razvojnom timu i piscima tehničke dokumentacije omogućava efikasnije kreiraju i upravljaju svojim delom instalacije.
  • 64-Bit poboljšanja: Sveobuhvatna podrška za razvoj 64-bitnih instalacija uključuje unapređene skenere zavisnosti radi otkrivanja 64-bitnih zavisnosti između 64-bitnih fajlova u projektu; podršku za postavljanje prava pristupa fajlovima, folderima i ključevima registra 64-bitnih lokacija; i preduslove za instalaciju 64-bitne verzije Microsoft VSTO 2010 Runtime-a.
  • Označavanje aplikacija: InstallShield 2012 je jedino strategijsko rešenje za razvoj instalacija koje kreira ISO 19770-2 softverske identifikacione tagove kao deo procesa razvoja instalacija. To omogućava proizvođačima softvera da pomognu svojim kupcima pružanjem boljeg pregleda instaliranog softvera radi podrške usaglašavanju softvera. 

Zašto toliko mnogo ljudi, koji se bave razvojem softvera, veruju u InstallShield?

Evo nekih od razloga(eng.):

Preko 20 godina iskustva u instaliranju softvera
InstallShield je bio pionir u Windows instalacijama preko 20 godina. Kad odaberete InstallShield, znate da ste dobili proveren alat koji je testiran godinama.

Zbog prvog utiska
Instalacija softvera je prvi utisak koji kupci dobijaju o aplikaciji. InstallShield olakšava stvaranje profesionalnog setup-a koji odgovara brendu proizvoda i obezbeđuje pouzdanu instalaciju svaki put, čineći da softver ostavi snažan utisak.

Softver za svaku situaciju. Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Dvadesetjednodnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!