Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Red Line Software arrow Internet Access Monitor - Nadgledanje pristupa internetu!
 
 
Internet Access Monitor - Nadgledanje pristupa internetu!

ImageInternet Access Monitor je softverski proizvod za nadgledanje efikasnosti korišćenja raspoloživog protoka interneta od strane zaposlenih. Uz Internet Access Monitor možete lako da otkrijete koji zaposleni koriste najveći deo protoka, kada i šta oni učitavaju, koliko vremena su online i koji saobraćaj generišu u toku učitavanja podataka.

 

Prednosti Internet Access Monitor-a:

  • omogućava centralizovano nadgledanje pristupa internetu svih zaposlenih
  • sprečava korišćenje službenog protoka za privatne svrhe
  • smanjuje vaše troškove interneta
  • veoma lak za korišćenje; počinje da nadgleda korisnike samo par minuta nakon završene instalacije
  • radi sa svim modernim proxy serverima
  • omogućava pravljenje velikog broja izveštaja i dijagrama koji prikazuju efikasnost korišćenja proxy servera vašeg preduzeća
  • koristi task scheduler da automatizuje pravljenje i isporuku izveštaja ovlašćenom osoblju

ImageImageImage

Kako program radi

Internet Access Monitor je sveobuhvatni alat za nadgledanje korišćenja interneta i izveštavanje u korporativnim mrežama. Program se bazira na činjenici da većina korporacija obezbeđuje pristup internetu preko proxy servera, kao što su MS ISA Server, MS Forefront TMG, WinGate, WinRoute, MS Proxy, WinProxy, EServ, Squid, Proxy Plus i drugi. Svaki put kada korisnik pristupi bilo kom websajtu ili učita fajl ili sliku, ove akcije se zapisuju. Internet Access Monitor obrađuje ove arhive da bi pružili sistem administratorima veliki izbor mogućnosti u pravljenju izveštaja. Program može da pravi izveštaje o pojedinačnim korisnicima, prikazujući listu posećenih websajtova, uz detaljnu klasifikaciju internet aktivnosti (učitavanje, čitanje teksta, gledanje slika i filmova, slušanje muzike, obavljanje posla). Plus, program može da napravi sveobuhvatne izveštaje sa analizom korišćenja raspoloživog protoka, lako razumljive grafike koji označavaju područja u kojima se neproduktivno korišćenje protoka može eliminisati.

Image

Sistemski zahtevi:

  • Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/2003/Vista/2008;
  • 128 RAM;
  • 10000 Kb slobodnog prostora na disku.

 

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ove pakete (link za download)

Potpuno funkcionalna 40 - to dnevna probna verzija.

 

 

 
 
Top!
Top!