Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Alt-N Technologies arrow MDaemon Messaging Server - Jednostavan, dostupan, kompatibilan!
 
 
MDaemon Messaging Server - Jednostavan, dostupan, kompatibilan!
Image

ImageMDaemon Messaging Server:


Mail Server softver
 
MDaemon Messaging Server, mail server softver podržava IMAP, SMTP i POP3 protokole i daje dobre performanse na osnovu svog dizajna koji podržava mnoge mogućnosti i omogućava lak rad. Proverena alternativa za Microsoft Exchange, MDaemon Messaging Server pruža odlične mogućnosti za rad sa grupama, integraciju sa Microsoft Outlook-om (korišćenjem Outlook Connector-a za MDaemon) i višejezički  webmail klijent za pristup email-u sa bilo kog mesta.
 
Mail server softver obezbeđuje sigurne, standardne mogućnosti kao i nisku cenu za mala i srednja preduzeća uz podršku za više jezika, mailing liste, filtriranje sadržaja, višestruke domene, fleksibilno administriranje i dizajn otvorenog standarda za pristup preko mobilnih uređaja. 

MDaemon Messaging Server podržava većinu mobilnih uređaja za pristup email-u, kalendaru i kontaktima. Za kompanije kojima treba jednostavnost, dostupnost i kompatibilnost između email servera i njihovih BlackBerry pametnih telefona, MDaemon uključuje podršku za BlackBerry push email i jednostavno upravljanje. Korisnici MDaemon-a imaju na raspolaganju jednostavan i intuitivan korisnički interfejs da bi brzo konfigurisali i primali push email poruke sa mail servera na svojim omiljenim BlackBerry pametnim telefonima.

MDaemon Messaging Server je vodeći u sigurnosti email-a primenom slojevitog pristupa (uz SecurityPlus za MDaemon) nudeći proaktivnu zaštitu od email pretnji kao što su spam, virusi i phishing. 

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Image

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!