Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Corel arrow CorelDRAW Graphics Suite X6 sa izvanrednim vektorskim prikazom!
 
 
CorelDRAW Graphics Suite X6 sa izvanrednim vektorskim prikazom!
ImageKada govorimo o dizajnu tu je CorelDraw čija je snaga u njegovim grafičkim alatima i mogućnostima editovanja fotografija što ga čini najboljim grafičkim alatom. Sada Corel dalje napreduje uz novu verziju svog najpopularnijeg paketa Complete Graphic Suite CorelDRAW X6 koji omogućava brži rad zato što koristi 64-bitnu multi-core obradu.

 

Image 

Šta je novo u CorelDraw X6:
 
Napredna OpenType podrška: OpenType Vam omogućava da prilagodite karaktere tako da možete dodati podršku za jezik na kome radite. Možete čak napraviti prelepe fontove uz OpenType i takođe promeniti karaktere postojećih fontova. Napredne OpenType tipografske mogućnosti uključuju kontekstne i stilske varijante, ligature, ornamente, mala slova, swash varijante i drugo.
Novi alat za usklađivanje boja: Sada možete lako kreirati komplementarne šablone boja za vaše crteže uz alat za usklađivanje boja. On vam omogućava da izmenite više boja i da analizirate šablone boja. Novi alat za usklađivanje boja je dostupan u Color Styles docker-u.

Image

Kreativni alati za oblikovaje vektora: CorelDraw X6 uvodi četiri nova alata za oblikovanje tako da možete biti kreativniji u radu sa svojim vektorskim objektima. Novi Smear alat omogućava da oblikujete objekat pomoću proširivanja ili izmene konture (making indents along its outline). Novi Twirl alat omogućava primenu twirl efekata na objekte. A nove Attract i Repel alate možete koristiti da oblikujete krive privlačenjem ili odvajanjem čvorova.
Multiple Trays u Corel Connect X6: Sada možete da sakupljate fotografije sa raznih sajtova kao što su iStockphoto.com, Flicker.com u svoju lokalnu mrežu i lako pristupate i organizujete sadržaj po tipu ili projektu koji se razmenjuje između CorelDRAW, Corel PHOTO-PAINT i Corel CONNECT radi maksimalne efikasnosti.
Novi stil dokumenata: sada možete lako upravljati stilom i bojama uz novi Object Styles docker koji centralizuje pravljenje i upravljanje stilovima što omogućava pristup svima alatima koji su vam potrebni za definisanje linija, površina, paragrafa, stilova karaktera i tekst box-ova za vaš objekat.
Poboljšanje podrške za složena pisma: Sada možete preciznije da upravljate izgledom slova za jezike Azije i Srednjeg Istoka.
Novi softver za Website Design: novi CorelDRAW Graphics Suite X6 pruža softver za Website dizajn koji vam pomaže da pravite websajtove profesionalnog izgleda bez ulaženja u tehničke detalje koji stoje iza  HTML, XHTML, CSS, JavaScript i XML-a. CorelDRAW Site Wizard nudi šablone, drag-and-drop funkcionalnost i laku integraciju sa XHTML, CSS, JavaScript i XML-om.
Bitmap i Vector Pattern fills: CorelDRAW X6 uvodi nove mogućnosti popunjavanja površina ili podršku za providne površine u vektorskim uzorcima.
Proširena podrška za fajl formate: Corel je proširio podršku za fajlove u CorelDRAW X6 Graphic Suite dodavanjem više od 100 fajl formata uključujući AI, PSD, PDF, JPG, PNG, EPS, TIFF, DOCX i PPT.

Link za Download CorelDraw X6 je ispod.

Download CoreDraw X6 Trial

 

 
 
Top!
Top!