Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow VanDyke Software arrow SecureCRT - Štedi vaše vreme!
 
 
SecureCRT - Štedi vaše vreme!
ImageImageSecureCRT za Windows, Mac i Linux obezbeđuje pouzdanu emulaciju terminala kompjuterskim strčnjacima, uz povećanje produktivnosti korišćenjem naprednog upravljanja sesijama i raznih načina za uštedu vremena i unapređivanje rada sa rutinskim poslovima. SecureCRT obezbeđuje udaljeni pristup, prenos fajlova i prenos podataka kroz tunel bilo kome u vašoj organizaciji. 

Bilo da vam je potreban Telnet ili zamena za terminal sa velikom sigurnošću i upravljanjem sesijama, ili snažniji alat za udaljeni pristup da biste povećali svoju produktivnost na željeni nivo, SecureCRT je aplikacija na koju se uvek možete osloniti.

Image 

SecureCRT 6.7 vam štedi vreme uz unapređeni Connect bar i button bar.

Ključne prednosti

Pristupite bezbedno poslovnim aplikacijama na UNIX-u, Linux-u ili VMS-u sa kompjutera koji rade pod Windows-om, Linux-om ili Mac-om — upotrebite bogatu podršku za emulaciju VT100/102/220, ANSI, SCO ANSI, Wyse 50/60, Xterm i Linux konzola.

Konfigurišite, upravljajte i prilagodite od jedne do 5.000 sesija uz kompletnu kontrolu korišćenjem scrollback-a, mapiranja tastera, boja, fontova i drugog.

Pristupite širokoj lepezi mrežnih uređaja sa jednog klijenta uz korišćenje SSH2, SSH1, Telnet, Telnet/SSL, serijskog i drugih protokola.

Iskoristite visoku produktivnost UI uz uštedu vremena kreiranjem višestrukih sesija, tabbed sesija, kloniranih  sesija ili korišćenjem button bar-a za komande koje se ponavljaju i mapiranih tastera.

Oslonite se na otvoreni standard Secure Shell protokola za zaštićeno logovanje i šifrovane podatke sesije, fleksibilne opcije prijavljivanja i moguće korišćenje šifara u skladu sa FIPS 140-2..

Automatizujte poslove koji se ponavljaju uz SecureCRT pokretanjem skripti korišćenjem VBScript, JScript, PerlScript ili Python. Script recorder beleži vaše aktivnosti kao VBScript ili Python script.

Prenos fajlova između mrežnih uređaja korišćenjem SFTP ili Xmodem, Ymodem i Zmodem protokola.

Uštedite vreme uz integrisane SecureCRT za Windows i SecureFX® klijenta za prenos fajlova, koji dele sesije i podešavanja koja vam omogućavaju rad sa SFTP, FTP, SCP i FTP/SSL sesijama za prenos fajlova bez ponovnog unošenja lozinki.

Saznajte više o SecureCRT karakteristikama.

 
 
Top!
Top!