Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Stellar Data Recovery arrow Stellar Phoenix Raid Recovery (Technician) - Povratite izbrisane podatke sa RAID 5 servera!
 
 
Stellar Phoenix Raid Recovery (Technician) - Povratite izbrisane podatke sa RAID 5 servera!
Image

Oporavite izgubljene, formatirane ili nedostupne podatke sa RAID 5 servera i internih ili eksternih hard drajvova

  • Oporavite važne podatke posle svih logičkih grešaka RAID 5
  • Naročito koristan u slučaju ručnih popravki RAID grešaka
  • Pretražuje sve izgubljene particije RAID-a radi maksimalnog oporavka
  • Oporavak RAID particija osigurava maksimalan uspeh
  • Oporavite podatke bilo koje vrste sa formatiranih ili ponovo particoniranih hard diskova

Karakteristike - Windows RAID softver za oporavak (Technician)

Tehnička licenca Windows RAID 5 Recovery softvera je posebno prilagođena različitim zahtevima tehničara za oporavak podataka. Softver ne samo da podržava jednostavne postupke oporavka namenjene tehničarima, nego takođe uključuje sve osobine Stellar Phoenix Windows Data Recovery za Home i Professional licence.

RAID oporavak

Stellar Windows Data Recovery for Technicians se sada isporučuje sa naprednim opcijama 'RAID Recovery', koje oporavljaju podatke sa logički neispravnih ili nedostupnih RAID 5 grupa. Softver za oporavak podataka na RAID-u radi bez kontrolorske kartice i dovoljno je snažan da oporavi podatke čak i u slučaju kada operacija popravke ne radi. Uz podršku za RAID 5, postojeća verzija softvera takođe obezbeđuje opcije za pravljenje virtuelnog RAID-a, pretraživanje izbrisanih/izgubljenih RAID particija i oporavak RAID podataka.

 

Automatska detekcija RAID faktora

Korišćenjem veoma efikasnih tehnika, Stellar RAID softver za oporavak može da pronađe obrasce i odredi RAID faktore automatski. U slučaju da se ne sećate ili ne pamtite parametre vaše RAID konfiguracije, opet možete da odredite verovatnu RAID konstrukciju odabiranjem opcije 'Don't know' i izborim svih mogućih vrednosti parametara (Strip Size, Parity Order, Parity Delay itd.).

Oporavak na virtuelnoj RAID konstrukciji

Usled neispravnih RAID parametara ili sličnih razloga, softver ne može da napravi verovatnu RAID konstrukciju, ali pruža inovativnu opciju za pravljenje virtuelne RAID konstrukcije. Možete odabrati ovaj virtuelni RAID drajv i jednostavno izvršiti 'Raw Recovery' kao i 'Search Lost Volume' operacije da biste oporavili svoje izgubljene/nedostupne podatke.

 

Oporavak na RAID 5

Softver koristi naprednu tehniku da bi oporavio vaše izgubljene ili nedostupne RAID podatke, kada Quick Recovery ne daje željeni rezultat. Uz tehniku za oporavak baziranu na potpisu fajla korišćenu u softveru, možete skenirati i oporaviti podatke sa celog RAID drajva ili sa bilo kog odabranog regiona na njemu.

Oporavak drajva

Sa Stellar RAID softverom za oporavak hard drajvova, moguće je oporaviti podatke sa izgubljenih/izbrisanih FAT, exFAT i NTFS particija.

  • Oporavite sve izbrisane fajlove, foldere, dokumente i fotografije
  • Podržava oporavak sa hard diskova sa 2 TB ili više
  • Povratite obrisane i formatirane fotografije, audio i video fajlove
  • Poboljšani pregled fajlova koji se mogu oporaviti

Oporavak medija sa lošim sektorima

Pomoću Stellar Windows Data Recovery, možete da napravite imidže vašeg hard drajva koji ima loše sektore i izvršite operaciju oporavka na samom imidžu. Oporavak podataka na imidž fajlu datog medijuma ne samo da ide brže nego i sigurnije, jer originalni medijum može da padne u bilo kom trenutku. Softver podržava opcije za pravljenje imidža celog hard drajva, particije, odabranog dela medijuma ili bilo kog eksternog medija. Možete takođe sačuvati informacije o skeniranju particije tokom bilo kog nezavršenog procesa kao imidž fajl radi kasnijeg oporavka.

Oporavak optičkih medija

Korišćenjem 'CD DVD Recovery' opcije softvera, možete povratiti sve nedostupne podatke sa bilo kog CD/DVD/HD DVD/Blu-ray diska, koji je oštećen ili nepravilno narezan. Softver uspešno oporavlja sve podatke sa Multi-session diskova, Light Scribe diskova, Bootable diskvoa i Mixed Mode diskova. Važno je reći da softver podržava oporavak sa bilo kog optičkog medija narezanom na Windows, Mac, UNIX ili Linux platformi.

Provera statusa drajva

'Drive Status' opcija softvera je idealna za dobijanje svih informacija o povezanom hard disku, kao što su serijski broj, broj modela, veličina, status, temperatura, verzija firmvera i druge S.M.A.R.T osobine. Stellar Windows RAID Recovery softver skenira sistemski hard drajv i prikazuje njegovo stanje kroz različite parametre.

Image

* Besplatan Download nudi evaluaciju programa i pregled svih izgubljanih fajlova i foldera čiji oporavak je omogućen ovim programom.

 
 
Top!
Top!