Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Wondertouch arrow Wondertouch particleIllusion 3.0 - Brz, Lak i Moćan kreator 2D efekata!
 
 
Wondertouch particleIllusion 3.0 - Brz, Lak i Moćan kreator 2D efekata!

ImageKompanija Wondertouch sa svojim glavnim proizvodom particleIllusion,predstavlja lidera na tržištu u oblasti kreiranja 2D efekata. Particlelllusion aplikacija ¨čestičnih¨ efekata je dizajnirana da podrži najkompleksnije alate za kreiranje efekata i efikasnih  workflow-a. Zbog činjenice da se radi o najpopularnijem rešenju za kreiranje efekata, ParticleIllusion je neizostavni deo u radu svakog profesionalca, u oblasti filmske postprodukcije, previzualizacije, standardnog i HD video formata....

                          
ParticleIllusion je standardna aplikacija koja omogućava korisnicima brzo i lako kreiranje neverovatnih efekata, kao što su: eksplozije, dim, vatra, svemirske i abstraktne efekte... ParticleIllusion 3.0 je najnoviji alat za profesionalce koji koristi poslednju verziju engine-a i nudi veliki broj realnih i kompleksnih efekata.

     Image Brz, Lak i Moćan
  • Brz: ParticleIllusion koristi OpenGL za pregled svih efekata u realnom vremenu (real-time previews) i za ultra-brzo renderovanje. Vreme renderovanja je uvek podešen kao frejm po sekundi a ne sekund(ili minut ili čas) po frejmu.
  • Lak: Ubacivanje efekata u Vaš projekat vrši se veoma lako - jednim klikom mišem ili možete da podesite efekte menjajući  neke od easy-to-understand parametre (kao što je  "size").
  • Moćan: Broj parametara koje možete da menjate, spojeni sa nekim naprednim alatima kao što je "Super Emitters", omogućavaju kreiranje jedne od najkompleksnijih i realističnijih efekata  

 


Pogledajte neke od efekata koji su u ponudi : 

 Image eksplozije>>

 Image voda>> 

 Image uništavanje>> 

detaljnije (engleski) >> 

Image

screenshots>>

 


Out-of-the-Box efekti

Jedna od glavnih prednosti ovog rešenja u odnosu na druge je ponuda velikog broja efekata ( preko 1500 efekata) koje su dostupne preko besplatne mesečne biblioteke efekata( free library released every month).

     Image  

zoom>> 

     Image 

zoom>> 

Veliki broj efekata u ponudi nas sprečava da ih sve opišemo. Nabroja ćemo neke od njih: eksplozija, vatra, dim, magla, bljesak, vatromet, kiša, sneg, magični efekti, abstraktna svetlost, lava, geometrijski oblici, duga, talasi, mehurići i još mnogo toga... 


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!