Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Maxon arrow Cinema 4D Release 10 - Najbolji softver za 3D animaciju!
 
 
Cinema 4D Release 10 - Najbolji softver za 3D animaciju!

ImageMAXON Computer je priznat kao jedna od vodećih firmi za razvoj softvera za 3D grafiku. MAXON je počeo kao izdavač kompjuterskih časopisa, a razvijao je i hardver i softver. Tokom godina, MAXON se fokusirao isključivo na razvoj 3D softverskih paketa za grafiku.

MAXON-ova linija proizvoda je centrirana oko njegove glavne aplikacije Cinema 4D, vodećeg paketa za animaciju u medijskoj produkciji i oko BodyPaint 3D, pionirskog paketa za 3D crtanje. Ove aplikacije karakteriše njihova brzina, nezavisnost i korišćenje najnovije tehnologije.

MAXON Computer blisko sarađuje sa brojnim proizvođačima hardvera, tako da često među prvima prilagođava svoj softver najnovijim tehnologijama. U MAXON-ovu listu klijenata su uključeni BMW AG, Henkel KgaA, mobilcom AG, Siemens VDO, Sony Pictures Imageworks, Vitra i mnogi drugi.

Deseta generacija, predstavlja dve decenije uspešnosti!!!

Deseta generacije CINEMA 4D je etapa u razvoju profesionalnog 3D softvera i dokaz dve decenije uspešnog rada tima MAXON. Profesionalni 3D alati za animaciju nikada do sada nisu bili više pristupačniji nego sada!

U CINEMA 4D R10 dokumentaciji je uključeno 200 novih stranica+ manualni Quickstart , nekoliko sati video tutoriala i context-sensitive help dokumentacija, koja pokriva, ne samo suštinu CINEMA 4D aplikacije nego i sve druge dostupne module. Ovaj brzi i laki pomoćni sistemski pregledač, je u potpunosti integrisan u  CINEMA 4D i nudi odgovore na sva Vaša pitanja.

CINEMA 4D state-of-the-art arhitektura predstavlja  dobit najnovije tehnologije i progrese. Do sada  MAXON je prvi realizovao verzije za 64 bit-ni Windows i Intel-baziran Macintish.

detaljnije (engleski) >>


Image

pogledajte >>

Image

screenshots >>


Osnovna aplikacija sadrži sve što vam je potrebno za kreiranje visoko-kvalitetnih 3D slika i animacija. Za one korisniki koje zahtevaju više od osnovne aplikacije, MAXON nudi mnogobrojne integrisane module. CINEMA 4D zadovoljava potrebe svakog umetnika i dizajnera.

Image

zoom >> 


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ove pakete (link za download)

DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!