Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Qbik (WinGate) arrow WinGate Proxy Server - Zaštita i kontrola internet konekcije!
 
 
WinGate Proxy Server - Zaštita i kontrola internet konekcije!

ImageQbik je privatna softverska kompanija specijalizovana u oblasti internet konekcije i zaštite. Qbik ima spektar softverskih proizvoda koji omogućavaju korisnicima da upravljaju njihovom Internet vezom (WinGate), da povezuju udaljene lokacije i kancelarije (WinGate VPN) i da se bore protiv mrežnih napada i upada (NetPatrol).
Kada je prvi put objavljen u oktobru 1995.g., WinGate je bio prvo rešenje za deljenje Internet konekcije sa proxy serverom za MS Windows, dozvoljavajući korisnicima da simultano - istovremeno pristupaju Internetu korišćenjem jedne veze. Od tada je WinGate evoluirao u sofisticiran paket za lako upravljanje Internet vezama.


WinGate je sofisticirani integirisani internet gateway i komunikacioni server dizajniran  za kontrolu i zaštitui internet veze u preduzeću. Wingate-ovi načini licenciranja nude fleksibilnost pri izboru alata i mogućnosti programa, omogućavajući korisniku maksimalno iskorišćenje svojih potreba, bilo to u kompaniji , malom preduzeću ili kod kuće.

WinGate:

  • Osigurava i upravlja pristup celoj mreži preko jedne ili više deljenih internet konekcija.
  • Kontrola se vrši u realnom vremenu .
  • Stopira ulazak virusa, spam-ova i neprikladnog sadržaja u celoj mreži.
  • Obezbeđuje internet i intranet-email servise.
  • Štiti server od spoljnih i unutrašjnih napada uljeza.
  • Unapređuje performanse i pouzdanost mreže  veb i DNS caching-om.

 

 

 

Image

Deljenje interneta
WinGate deli većinu vrsta internet veza omogućavajući velikom broju korisnika surfovanje internetom, upravljanje elektronskom poštom, ili on-line chat-ovanje. Bez obzira da li je dial-up konekcija ili neko drugo napredno rešenje, WinGate će Vam omogućiti ostvarenje svih konekcija. WinGate odgovara zahtevima svih Web aplikacija i internet protokola, kao što su Web browser-i, softveri za upravljanje e-mail-ovima, FTP i SSL protokoli. 

Kontrola pristupa internetu
S WinGate-ovom bazom podataka i polisama, administrator može da limitira i kontrolše korisnikov pristup internetu. Logovanje, revizija, aktivnost i pregled histori-ja i svi detaljni podaci o korisnikovim aktivnostima ,mogu se lako ispitati, čime se WinGate svrstava u rešenja idealna za zaštitu i administriranje mreže u okruženju gde se pristup internetu mora pažljivo kontrolisati. 

Zaštita
WinGate se isporučuje s ugrađenim firewall-om kako bi  obezbedio mrežu od napada hakera i uljeza s interneta. Vaša mreža se može dodatno osigurati aktiviranjem opcionih plug-in komponenata koje skeniraju i filtriraju dolazeće podatke.

detaljnije (engleski) >>                                   


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!