Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Famatech arrow Radmin 3.0 Remote Control Software
 
 
Radmin 3.0 Remote Control Software

ImageRadmin (Remote Administrator) je brz i siguran softver za udaljenu kontrolu i pristup koji Vam omogućava da radite na udaljenom računaru kao da sedite baš ispred njega. Radmin uključuje i punu podršku za novi Windows 7 (32bit), prenos fajlova, višekorisnički tekst i glasovni razgovor (chat), Windows security, Kerberos autentifikaciju, 256-bit AES enkripciju za prenos podataka, telnet pristup, podršku za više monitora i jedinstvenu DirectScreenTransfer™ tehnologiju. Radmin koristi širokorasprostranjen TCP/IP protokol - najčešće korišćeni protokol u LAN i WAN mrežama i na samom Internet-u. Ovo zapravo znači da udaljenom računaru možete pristupiti sa bilo kog mesta u svetu. Radmin koriste administratori na hiljadama računara u preduzećima širom sveta.


ImageKako radi (engleski) »

 Image

Ekran udaljenog računara može te videti na Vašem monitoru. Svi pokreti mišem i signali sa tastature prenose se direktno do udaljenog računara. Radmin omogućava rad sa udaljenim računarom u realnom vremenu i ako koristite Vaš miš i tastaturu. Prema istraživanjima i reakcijama korisnika Radmin je najbrži, najsigurniji i najpouzdaniji softver za kontrolu udaljenog računara.

detaljnije (engleski) »

ImageSlike ekrana »

 Image

view all screenshots »
ImageMogućnosti (engleski)  »

  • Puna kompatibilnost sa Windows 7/Vista 32bit
  • Velika brzina rada
  • Visoki nivo sigurnosti
  • Višestruka monitorska podrška
  • Prijatan korisnički interface
  • Prenos podataka sa "Delta Copy" alatom
  • Niska sistemska zahtevnost
  • Višestruka konekciona podrška
  • Besplatna tehnička podrška
 ImageSigurnost i pouzdanost (engleski) »

Bezbednost podataka je apsolutni prioritet svih softvera za kontrolu udaljenih računara. Famatech kontinuirano radi na tome da obezbedi svojim korisnicima najviši nivo sigurnosti podataka. Radmin je jedan od najsigurnijih i najpouzdanijih softvera koji se može naći na tržištu. Identifikacija korisnika Radmin-a se vrši modifikovanim Diffie-Hellman 2048 bit algoritmom. Poboljšano 256-bit AES šifrovanje omogućava svim podacima bezbedan prenos preko mreže. Ostali bezbednosni alati uključuju Windows Security, NTLM/Kerberos i Active Directory podršku.


Radmin je definitivan izbor IT profesionalaca!

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download) 

DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30-to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!