Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Alt-N Technologies arrow MDaemon Email Server Pro- zaštitite Vašu elektronsku poštu
 
 
MDaemon Email Server Pro- zaštitite Vašu elektronsku poštu


ImageDaleke 1996.g., talentovan i preduzimljiv programer prepoznao je potrebu malih i srednjih preduzeća za moćnom i prilagodljivom platformom za e-mail bez složenosti i potrebe za podrškom kakvu su imala postojeća rešenja koja su se nudila na tržištu u to vreme. Sa željom da izađe u susret potrebama korisnika i uz duboko poznavanje i razumevanje tehnologije razmene poruka, nastalo je preduzeće Alt-N Technologies. U roku od godinu dana, Windows MDaemon email server je postao novo alternativno rešenje i našao je tržište među preduzećima. Tokom vremena, razvijeni su dodatni proizvodi koji zadovoljavaju potrebe korisnika za poboljšanom sigurnošću, integracijom sa Microsoft Outlook-om i mrežno korišćenje fax-a sa radnih stanica - desktopa.
 

Mala i srednja preduzeća su svakodnevno izložena napadima  e-mail uljeza (virusa) koie mogu Vašem sistemu da nanesu neizmernu štetu. Za razliku od velikih preduzeća, mala i srednja nemaju velike IT resurse čime bi mogle da neprestano motre na email platforme. Iz tog razloga, Alt- N Technologies je dizajnirao MDeamon za Windows platformu još davne 1996.godine. Danas najnovije rešenje iz oblasti email zaštite je SecurityPlus for MDaemon koji nudi najjaču zaštitu od email štetočina za korisnike MDeamon-a.

detaljnije (engleski)

Image Pogledaj te MDeamon video»

Image  screenshots


Image Mogućnosti (engleski) »

 

  • Moćna i laka implementacija
  • Najsigurnija zaštita
  • Mobilnost
  • Implementacija u Microsoft Outlook
  • Web-baziran Email klijent
  • Mala sistemska zahtevnost
  • Kompatibilnost sa Windows Vista operativnim sistemom


Image Naučite brzo i lako osnove upravljanje Vašeg email servera.(demo) 

Image

Image Sigurnost i pouzdanost (engleski) »

Sa preko 60 novih alata, nova verzija  MDaemon Email Server  za Windows predstavlja poslednje rešenje za siguran i bezbedan  prijem elektronske pošte u  poslovnom svetu. MDeamon Email Server  podržava mailing liste, pristup i kontrolu na daljinu, blokadu Spam-a, filtriranje sadržaja, IMAP, SMTP i POP3 protokole i druge domene. Kao pouzdano i sigurno rešenje, MDaemon Email Server za Windows pruža svojim korisnicima ugodan rad zbog svog jedinstvenog i originalnog dizajna. Kombinacija MDeamon-a sa SecutityPlus za MDeamon predstavlja još bolji nivo zaštite, štiteći sisteme od potencijalne pretnje virusa ili spamova...


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download) 

DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30-to dnevna probna verzija.
 
 
Top!
Top!