Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow ChaosGroup (V-Ray) arrow Pdplayer
 
 
Pdplayer
ImagePDPlayer se može posmatrati kao flipbook alat, a zapravo je mnogo snažniji. On je ujedno i vrlo jednostavan, i vrlo moćan. Omogućava vam učitavanje i pregled sekvenci sličica veoma brzo. Međutim, on može i puno više od toga. Od jednostavnih kompozicija, ispravljnja boja, slojeva za beleške, izlaznih opcija do čuvanja proračuna u After Effects i Nuke skriptama.

 

 Više o Pdplayer-u

Pdplayer je profesionalni player sekvenci slika i viewer za 3D, CG i VFX industriju, koji je napravio Asynthetic, a distribuira Chaos Software .

   

Image  Image 

 

Podržava većinu industrijskih standarda za formate datoteka, uključujući EXR, HDR, DPX, CIN, TGA, SGI, IFF, PIC-a i VRIMG. Boje se mogu menjati na više slojeva i ponovo spojiti u realnom vremenu. 64 bit-a (x64) verzija nije ograničena na 2GB ili 4GB i može koristiti ceo dostupan RAM kao keš.

 

Image   Image

 

  Pročitajte više o karakteristikama Pdplayer-a(eng.)»  

Nastavlja se poboljšavanje Pdplayer-a, dodavanjem novih mogućnosti kao odgovor na povratne informacije od korisnika. Point upgrade-i su besplatni. Najnovija verzija, 1.0.3.10, je objavljena 19.10.2009. i dodata joj je podrška za RED R3D fajlove, sekundarni monitor, kao eksterni izlazni uređaj i alfa (taster) izlaz na Decklink karticama.  

 

 

Image

Slojevi slike i kanali 

Ove tri kompozicije pokazuju nove mogućnosti Pdplayer-a 1.0.2, njegovu sposobnost da koristi slojeve slike EXR i VRIMG datoteka i izdvoji pojedine kanale na osnovu tih slojeva.

Šta je novo u verziji Pdplayer 1.0.2
Image

Efekat pozadinske magle 

Ovaj primer pokazuje kako koristiti Alpha Source funkciju Pdplayer-a kako bi se postigao efekat pozadinske magle. Pozadinski sloj je postavljen kao alfa izvor koji je obojen željenom bojom i mod za miksovanje slike se koristi da bi se postigao efekat magle. 

Kontrole ekspozicije, osvetljenosti i kontrasta pozadinskog sloja mogu se koristiti za kontrolu gustine i mekoće magle. Kontrole boja brush sloja kontrolišu boju magle i mogu promeniti atmosferu scene.

 

DOWNLOAD »

 Besplatna probna verzija 

 

 
 
Top!
Top!