Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow ChaosGroup (V-Ray) arrow V-Ray / Maya
 
 
V-Ray / Maya

ImageV-Ray for Maya omogućava obradu čak i većih, složenijih scena, pri čemu se umetnici mogu osloniti na bržu obradu slike. Sveobuhvatna lista mogućnosti koje V-Ray for Maya podržava, uključuje pravi 3D Motion Blur, Sun & Sky proceduralni sistem osvetljavanja, fizička kamera za ubacivanje realnih scena, efekat magle, skup Sub-Surface Scattering senčenja i mnoge druge. Sa službenom verzijom V-Ray for Maya od avgusta 2009.g. V-Ray rešenja za obradu slike potvrdili su status nezamenjivog alata koji je uvek tu da pomogne umetnicima da pretvore čak i najambicioznije, kreativne vizije u stvarnost za kraće vreme i niže cene bez žrtvovanja kvaliteta.

   

Upoređujući V-Ray-a sa drugim alatima za obradu slike dolazimo do tri glavne karakteristike:   

  • Jednostavan za upotrebu: Neki drugi alat za obradu slike ima mnogo parametara koje treba podesiti pre nego što se kvalitetna slika može obrađivati. V-Ray stvara lepe slike, na osnovu unapred zadatih vrednosti za vrlo kratko vreme. Ova karakteristika predstavlja veliki korak napred. 
  • Kvalitet slike: Svatkome je potreban dobar kvalitet slike, ali potreban vam je izuzetno dobar INTERIOUR kvalitet slike. U zatvorene kabine ulazi samo malo svetlosti spolja. Sa zamišljenim zrakom morali smo da simuliramo osvetljenje postavljanjem dodatnog "nevidljivog" izvora svetlosti. GI proračuni V-Ray-a nam omogućavaju korišćenje samo svetlosnih izvora koji su stvarni! 
  • Pravljenje teksture: Trebaju vam dobre teksture za sisteme virtuelne realnosti.


Ako koristite Maya alat za dizajn svetla i boja, treba će vam zajednička platforma za razmenu podataka sa našim VR sistemom. Pogotovo mozaične procedure zahtevaju stalnu razmenu podataka ka i od Maya alata. V-Ray for Maya vam omogućava da koriste vrhunski kvalitet slike iz V-Ray-a sa VR procedurama iz Maya alata.

Želimo vam da i dalje lepo radite koristeći V-Ray for Maya!

detaljnije(engleski) >>

 
 
Top!
Top!