Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Nero arrow Nero 8 Standard - Mnogo više od CD/DVD rezača !
 
 
Nero 8 Standard - Mnogo više od CD/DVD rezača !

Image Nero 8 Standard, nova verzija najprodavanijeg svetskog multimedialnog paketa, donosi digitalni svet u Vaš PC. Sada je mnogo jednostavnije kreiranje, editovanje,organizovanje i upravljanje multimedialnim podacima. Nerov sjajni dizajn i poboljšani interfejs omogućava kreiranje projekta zabavnim i jednostavnim.



  • Direktni pristup svim alatima iz "project launcher"
  • Podržava High Definition formate
  • Xbox 360 i PlayStation 3 alati
  • Podržava Blu-ray Disc i HD DVD rezanje diskova
  • "SecurDisc" zaštita posataka 
  • Kopiranje diska jednim klikom 
  • Grafički optimizovan za Windows Vista
  • Besplatni update-ovi

 

 

 

 

 


Zaštita podataka 

Image Sa novom SecurDisc tehnologijom, možete da backup-ujete Vaše podatke i sistem na interni ili eksterni hard disk. Za maksimalnu zaštitu, postoji mogućnost kreiranja bootabilnog CD-a za brz povraćaj celog sistema u slučaju kvara. Treba da pregledate Vaše podatke a na službenom ste putu? Kreirajte Backup preko Interneta na FTP serveru i koristite Vaše podatke sa bilo kog mesta!

Fotografije

ImageImate na stotina pa čak i na hiljade fotografija na vašem hard disku? Ostavite trag na Vašim fotografijama sa alatima koji povećavaju kvalitet fotografije, dodajte vizualni efekat i još mnogo toga ... Iznenadite Vašu decu prikazujući porodični slide show na televizoru. Nema više pretraživanja fotografija među gomilom podataka. Sa Nerom 8 možete lako organizovati i sortirati Vaše fotografije kako god Vi želite.

Video konverzija

ImageŽelite da Vaš video sadržaj ponesete sa sobom. Sa Nerom 8 , možete  jednostavno da konvertujete DVD sadržaj  u format koji je prilagođen  iPod ili PSP. Koristite najbrži MPEG-4 enkoder za kompresovanje DVD sadržaja, zadržavajući optimalni kvalitet, i narežite na CD ili snimite na  Flash memoriju ili SD krticu.

Image

Pogledajte Demo >>


Nero 8  je rešenje za Vaše multimedialne projekte
ImageNero 8 sadrži alate koje će Vam pomoći u radu sa svim Vašim multimedialnim projektima. Bilo da je Vaša idaja o stvaranju muzičkog miksa sa MP3 fajlovima, montaža kućnog video snimka, obrada fotografija, stvaranje slide show ili konvertovanje video zapisa u format za mobilne uređaje, rezultat će biti profesionalan i kvalitetan.

Nero 8 - kućna zabava za svakog!
ImageOrganizujte i upravljajte svim Vašim multimedialnim dokumentima sa Nero home media center-om. Nero 8 pruža mogućnost korišćenja Xbox 360 ili PlayStation 3 radi dobijanja High Definition video sadržaja i surround audio zvuka za uživanje u svakoj prostoriji u kuću.

Nero 8 nudi povećanu bezbednost podataka
ImageNero 8 ima back up alate koji Vaš sadržaj čuvaju u slučaju pada sistema ili oštećenja diska. Povratite Vaše podatake brzo i lako i kreirajte disk sa enkriptovanom zaštitom.


Video Tutoriali


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!