Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow ACD Systems arrow ACDSee Photo Manager 2009 - Najbolji način čuvanja vaših uspomena!
 
 
ACDSee Photo Manager 2009 - Najbolji način čuvanja vaših uspomena!

ImageČuvajte sve vaše digitalne fotografije na jednom mestu. Pregledajte vaše fotografije, brzo pronađite najdražu fotografiju...

 

 




Najlakši način da čuvate i delite vaše digitalne fotografije.
Image
Image
Čuvajte sve vaše digitalne fotografije na jednom mestu. Pregledajte vaše fotografije, brzo pronađite najdražu fotografiju i pošaljite je prijateljima preko email-a, štampača ili besplatnog online albuma. Plus: Korekcija crvenih očiju, svetla i još mnogo toga pomoću smart correction alata.


 Image

 Image

 Image



Organizovanje fotografija
Uštedite vreme na samom startu. Definišite kategorije i ključne reči, postavite rejtinge, podestite imena dokumenata, kreirajte backup i još mnogo toga jednostavnim povlačenjem vašig digitalnih fotografija sa digitalnog fotoaparata ili harddiska.


Jednostavna pretraga
Ne dozvolite više gubljenje vremena prilikom pronalaženja određene fotografije pa čak i ako ih imate na hiljade. Unesite više reči u polje za pretragu kao što su "venčanje crkva" ili " pas park", pretražite samo određene datoteke ili pronađite određenu fotografiju sa Quick Search alatom. Koristite opciju Calendar i Events view za pregled fotografija sa rođendana, veridbe i drugih specijalnih prilika. Možete čak da snimite rezultate pretrage za naredno korišćenje.

Jednostavna korekcija
Korigujte vaše fotografije kako bi  izgledale još bolje. Instant korekcija osvetljenja, crvenih očiju, boje i još mnogo toga. Ako je vaša fotografija preterano svetla ili tamna koristite Shadow/Higlights alat. Napišite tekst, dodajte ukras ili  neki od ponuđenih art efekata kao što je sepia, staklo, mozaik.

I samo napred, budite kreativni: ACDSee 2009 čuva  kopije originalnih fotografija tako da uvek možete da se vratite na početak i počnete iznova.

Jednostavno za razmenu
Šaljite fotografije preko email-a nerazmišljajući o veličini file-a. Kreirajte omot za CD, DVD, brošure... Upload-ujte fotografije na website-ove kao što su flickrTM i SmugMug. Pustite slideshow sa vašim fotografijama  sa muzičkom pratnjom, menjajte pan i zoom opcije, ubacite crne i bele efekte. SA ACDSee 2009 je veoma jednostavna razmena vaših najboljih snimaka sa celim svetom.


ACDSee Photo Manager 2009 - Najbolji način čuvanja vaših uspomena!

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija.

Image

 
 
Top!
Top!