Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Distribucija softvera
 
 
Distribucija softvera


Corel

ImagePoboljšajte svoje dizajne pomoći programskog paketa CorelDRAW Graphics Suite X5! Ovaj raznovrsni programski paket za obradu grafike nudi sveobuhvatno rešenje za ilustraciju, raspored, praćenje, uređivanje fotografija, web grafiku i animaciju. Dizajniran za profesionalne i buduće dizajnere, CorelDRAW Graphics Suite koristi se za kreiranje mnogih stvari koje svakodnevno viđate - od karakterističnih logotipa i znakova do web grafike i animacija, bilborda, natpisa za automobile i drugih materijala.

Brz, intuitivni tok posla, precizna kontrola boja i moćne alatke za dizajn pomažu vam da pretvorite kreativne ideje u profesionalne rezultate. Počnite s radom bez ikakvih problema, brzo učite i kreirajte sa samopouzdanjem pomoću ugrađenih alatki za učenje, sadržaja velike vrednosti i sadržajnih video uputstava. Postignite odlične rezultate bez previše napora - uradite više nego što ste mogli i da zamislite!

Detaljnije...
 
Corel

Profesionalni dizajneri, dizajneri u usponu i svi drugi koji žele izraziti svoju kreativnost moći će pretvoriti svoje zamisli u profesionalne rezultate. CorelDRAW Graphics Suite X4 omogućava izradu svih grafičkih rešenja, od upečatljivih logotipa i web-grafike do atraktivnih marketinških materijala i upadljivih znakova.

Ciljne grupe

  • Profesionalni dizajneri u advertajziong i industriji štampe koji mnogo vremena troše na stvaranje i uređivanje grafike, rad s tekstom i retuširanje fotografija
  • Profesionalci usmereni na produkciju koji grafiku primarno koriste za izradu znakova, sitoštampu i graviranje
  • Povremeni grafičari koji grafički softver koriste za izradu sopstvenih marketinških materijala za projekte ili male kompanije
  • Marketinški sektori u malim i srednje velikim kompanijama ili korporativnim okruženjima koji izrađuju brošure, štampane oglase, biltene i drugi propratni marketinški materijal
  • Učenici i nastavnici koji u školi ili kod kuće traže kreativne mogućnosti primene grafike u nastavnim programima i pretvaranja zamisli u izvanredne rezultate, od prezentacija i plakata do transparenata i izveštaja

Komparativne prednosti

  • Nudi integrisane alate ilustracije, višestraničnog preloma, preslikavanja i uređivanja fotografija u jednom snažnom paketu
  • Podržava više od stotinu formata datoteka, zbog čega je svestran i jednostavno se integrira u većinu standardnih scenarija radnih procesa u toj delatnosti.
  • Omogućuje jednostavnu izradu različitih dizajnerskih projekata u rasponu od logotipa i znakova do brošura, web-grafike i drugih marketinških materijala.
  • Nudi sveobuhvatne alate za učenje, uključujući podsetnike, video-vodiče, savete i trikove kao i druge korisne edukativne resurse koji korisniku omogućuju brzo savladavanje prvih koraka.
  • Isporučuje se s vrednim sadržajima, uključujući 10 000 crteža, hiljadu visokokvalitetnih fotografija, hiljadu fontova i osamdeset profesionalnih dizajnerskih šablona u različitim stilovima, koji omogućavaju uštede u vremenu i novcu.
  • Obuhvata Corel PowerTRACE, najbolje integrisano rešenje za konverziju bitmapne u vektorsku grafiku, kojim se postižu precizni rezultati uz fleksibilnu kontrolu boje.
  • Predstavlja celovit paket profesionalnih grafičkih alata po povoljnoj ceni


Ključne karakteristike i prednosti

Ubrzavanje radnog procesa

Intuitivni korisnički interfejs: novi korisnički interfejs s redizajniranim ikonama, izbornicima i kontrolama, aplikacijama daje svež izgled, a korisniku nudi intuitivno radno okruženje u komu može efikasnije dizajnirati.

CorelDRAW® ConceptShare: razmena dizajnerskih ideja s kolegama i saradnja s klijentima u realnom vremenu omogućavaju brži postupak odobrenja i brže pružanje zadovoljavajuće usluge klijentima nego ikada ranije.

Corel® PowerTRACE X4: obogaćeno mogućnošću središnjeg preslikavanja, novim alatom za preslikavanje linijskih crteža i potpisa, ovo poboljšano snažno rešenje za konverziju bitmapne u vektorsku grafiku sada nudi više kontrole. Stvarajte precizne replike ili grafici podarite nov izgled uređivanjem, stapanjem ili brisanjem boja.

Moduli Windows Colour i Adobe Colour: uparite boje iz Corelovih aplikacija s bojama iz Microsoft i Adobe aplikacija da biste pri uvozu datoteka i slika iz spoljnih aplikacija osigurali ujednačenost boja u projektima.

Traženje dizajnerskih resursa

Poboljšana integracija sa Windows Vista-om: štedite vreme bržom i jednostavnijom organizacijom projekata i traženjem datoteka.

Novi sadržaji koji se mogu uređivati: štedite novac i vreme koristeći kao početnu podlogu za razvoj dizajna i ideja 10 000 crteža (od kojih je 40% novih) i hiljadu potpuno novih visokokvalitetnih fotografija.

Specijalizovani fontovi: uštedite na stotine dolara služeći se našom bibliotekom od više od 1000 fontova (uključujući fontove s popisa 75 Windows Glyph List 4 (WGL4) uz podršku za grčke, ćirilične i druge međunarodne skupove znakova), jednolinijskim fontovima za graviranje i OpenType višeplatformskim fontovima. Sveobuhvatni skupovi fontova biće vam pri ruci kada vam zatrebaju pa ćete uvek biti spremni i nećete ih morati zasebno kupovati.

Redizajnirani dijalog New From Template: uštedite vreme pronalaženjem odgovarajućeg šablona za svaki posao. Šablone je moguće jednostavno pregledati prema ključnoj reči ili delatnosti.

80 profesionalno dizajniranih šablona: ti šabloni s ključnim rečima, napomenama o izboru dizajna, savetima za krajnji rezultat i metodama za postizanje dobrog dizajna omogućavaju brže savladavanje početnih koraka i postizanje profesionalnih rezultata.

Brži prelom i uređivanje teksta

Interaktivne tablice: brže nego ikada stvarajte potpuno nove stilove preloma. Kombinujte grafičke i tekstualne elemente pomoću napredne alata i dizajnirajte profesionalne prelome bez ikakvih ograničenja.

Nezavisni slojevi stranica: ta vam opcija omogućava stvaranje vođica za svaku stranicu, a time i fleksibilnije prilagođavanje preloma svake stranice.

Oblikovanje teksta u realnom vremenu: štedite na vremenu pretpregledom promena pre nego ih primenite.

Integracija s alatom WhatTheFont: ne trošite vreme na prepoznavanje fontova. Taj snažan i vrlo koristan alat uz nekoliko jednostavnih klikova mišem brzo prepoznaje nepoznate fontove unutar bitmapnih slika.

Refleskija teksta odlomka: u manje koraka nego ranije reflektujte tekst horizontalno, vertikalno ili u oba smera.

Traženje inspiracije i sticanje znanja

Ekran dobrodošlice: sve što vam treba za brz početak rada na projektu na jednom mestu. Sa ekrana dobrodošlice biće jednostavno pronaći nedavno korišćene dokumente, šablone, alate za učenje i inspirativna dizajnerska rešenja.

Priručnik za CorelDRAW: gledajući gotove projekte i učeći od prekaljenih dizajnerskih profesionalaca, dobićete jedinstvene ideje i početi koristiti svu svoju dizajnersku veštinu.

Edukativni video zapisi: prepustite se satima novih edukativnih video zapisa u ritmu koji vam odgovara i otklonite potrebu za trošenjem novca na skupe kurseve.

CorelTUTOR: putem interneta pristupajte uputstvima koji se temelje na projektima s novim vodičima da biste iskoristili prednosti svih dizajnerskih alata i poboljšali svoje kreacije.

CorelDRAW.com: razmjenjujte dizajnerska rešenja i ideje s internet zajednicom i nadahnjujte se za nova dizajnerska ostvarenja.

 

Napredne tehnike uređivanja slika

Podrška za RAW datoteke: omogućava korišćenje nekompresovanih formata, a time i postizanje maksimalne rezolucije profesionalnih dizajnerskih rešenja i preloma.

Ravnanje slika: jednostavno prilagođavajte slike koje su skenirane ili snimljene pod uglom. Pomoću fleksibilne rešetke izravnavajte slike profesionalnom veštinom.

Histogramske povratne informacije: brzo upoređujte rezultate prilagođavanja tona slike ili primjene efekata.

Enhanced Tone Curve: prilagođavajte slike u realnom vremenu jer vam to omogućuje dodatnu preciznost i kontrolu, a time i brže postizanje profesionalnih rezultata.

Glavni razlozi za nadogradnju

Novo! Interaktivni alat Table omogućuava stvaranje i uređivanje tablica za strukturiranje preloma teksta i grafike.

Novo! Oblikovanje teksta u realnom vremenu omogućava pretpregled promena oblikovanja pre primene.

Novo! Zasebni slojevi pojedinačnih stranica omogućavaju stvaranje višestrukih preloma stranica unutar jednog dokumenta.

Poboljšano! Corel PowerTRACE X4 obuhvata novu metodu središnjeg preslikavanja kojom se proizvode tačniji potezi, pa je savršena za preslikavanje crteža i potpisa. Osim toga, uz Corel PowerTRACE, uređivanje, stapanje ili brisanje boja u preslikanom dizajnu sada je jednostavnije nego ikad.

Novo! Ugrađena podrška za RAW datoteke stotina fotoaparata i jednostavna laboratorija za obradu RAW sadržaja omogućavaju pretpregled promena u realnom vremenu.

Novo! CorelDRAW ConceptShare omogućava razmenu dizajnerskih ideja i online saradnju s kolegama i klijentima.

Novo! Integracija s Internet servisom za prepoznavanje fontova WhatTheFont, koju pruža MyFonts.com, omogućava brzo prepoznavanje fontova, a time i uštedu vremena.

Novo! Ujednačujte boje između Corel i Microsoft odnosno Adobe aplikacija pomoću modula za upravljanje bojama Windows Colour System i Adobe Colour Management.

Poboljšano! Vrlo kvalitetan sadržaj, koji obuhvata 10 000 crteža, hiljadu sasvim novih digitalnih slika visoke rezolucije i osamdeset novih, profesionalno dizajniranih šablona, omogućava trenutno savladavanje prvih koraka.

Poboljšano! Više od hiljadu OpenType i međunarodnih fontova, uključujući fontove s popisa 75 Windows Glyph List 4 (WGL4) i deset jednolinijskih fontova za graviranje.

Novi korisnički interfesj! Novi korisnički interfjes s redizajniranim ikonama, opcijama i kontrolama, aplikacijama daje svež izgled, a korisnicima pruža intuitivnije radno okruženje.

Poboljšano! Integracija sa sustavom Windows Vista omogućava bolju organizaciju projekata i traženje datoteka po ključnim riječima, napomenama i drugim datotečnim svojstvima.

Bolja podrška za različite formate! Uživajte u neometanoj kompatibilnosti s najčešćim formatima, uključujući Microsoft Publisher, Adobe Photoshop CS3, Adobe Illustrator CS3 i Microsoft Word 2007. Sada je moguće uvoziti i PDF datoteke s komentarima.

Novo! Sveobuhvatni alati za učenje, uključujući dva sata edukativnih video zapisa na DVD-u, nove i ažurirane vežbe koje nudi CorelTUTOR. kao i novi Priručnik CorelDRAW.

Sistemki zahtevi

  • Windows XP (sa Service Pack 2 ili novijim) ili Windows Vista® (32-bit ili 64-bit)
  • 512 MB RAM-a, 430 MB prostora na disku
  • procesor Pentium® III 800 MHz ili AMD Athlon™ XP
  • minimalna rezolucija monitora od 1024 x 768 piksela
  • DVD čitač
  • miš ili tablet

Komponente

Glavne aplikacije

  • CorelDRAW® X4
  • Corel® PHOTO-PAINT® X4
  • Corel® PowerTRACE™ X4
  • Corel CAPTURE™ X4

Sadržaj

  • 10 000 visokokvalitetnih crteža
  • 1000 visokokvalitetnih digitalnih slika
  • 80 profesionalno dizajniranih predložaka
  • više od tisuću OpenType® i međunarodnih fontova, uključujući fontove s popisa 75 Windows® Glyph List 4 (WGL4) i deset jednolinijskih fontova za graviranje

Dokumentacija

  • korisnički priručnik
  • Priručnik CorelDRAW
  • vodič za digitalni sadržaj
  • kartica s brzim podsetnikom
  • datoteke pomoći

Obuka

  • dva sata edukativnih video zapisa

Informacije o nadogradnji

Korisnici prethodno licenciranih verzija paketa CorelDRAW Graphics Suite i Corelovih proizvoda sa sledećeg popisa imaju pravo na povlašćenu cenu za nadogradnju. (Korisnici probnih verzija, akademskih verzija i verzija koje nisu predviđene za daljnju prodaju nemaju pravo na povlašćenu cenu.)

  • CorelDRAW® Graphics Suite
  • Corel PHOTO-PAINT®
  • Corel DESIGNER®
 
Link za download - da bi dobili probnu verziju morate se prijaviti.

DOWNLOAD »
 

 
DameWare

ImageDameWare Development je među vodećim svetskim kompanijama u proizvodnji moćnih  daljinskih administratorskih programa. Dugogodišnjim radom, stvorili su ozbiljnu strategiju licenciranja, obezbeđujući  maksimalnu softversku funkcionalnost i lakoću korišćenja, zahtevajući samo Licencu svakog administratora(korisnika) softvera a ne svake mašine koja se koristi. Time je Administratoru dozvoljeno da rukovodi neograničenim brojem daljinskih mašina, a i dalje da bude pokriven od strane jedne licence.

Detaljnije...
 
Data Domain

Optimalna integracija sa Symantec Veritas NetBackup

Symantec Veritasa NetBackup (NBU) je jedan od najviše prisutnih alata za upravljanje podacima koji se koristi u srednjim i velikim data centrima. On je ključna komponenta za strategije backup-a, oporavka i pripreme za iznenadni pad sistema. NBU upravlja radom diskova i traka koji pamte obično pet puta više podataka nego što postoji u primarnom skladištu istog data centra. Kako količina podataka nastavlja nesmanjeno da raste i što je više pažnje usmereno na sposobnost preduzeća da se oporavi od pada sistema, nova rešenja za replikaciju i Disaster Recovery (DR) bazirana na dupliciranju postaju obavezna u mnogim pristupima upravljanju podataka.

Detaljnije...
 
Data Domain
Efikasno kopiranje Backup-a i arhive podataka na mreži

Data Domain Replicator softver obezbeđuje mrežno-efikasne, automatizovane, ultra bezbedne kopije za Disaster Recovery (DR), zaštitu podataka za udaljene kancelarije i multi-site tape konsolidaciju. Data Domain Replicator softver čuva ili asinhrono replicira samo komprimovane, duplicirane podatake preko wide area network (WAN), čineći mrežne kopije ekonomski i operativno izvodljive.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 55 - 63 of 201
 
Top!
Top!