Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow GFI arrow GFi MailSecurity 10 - Email antivirus, antispam i antitrojan softver!
 
 
GFi MailSecurity 10 - Email antivirus, antispam i antitrojan softver!
ImageGFI je vodeća kompanija za razvoj softvera iz oblasti mrežne zaštite, antispam i antivirus aplikacija i razmene poruka. Osnovana je 1992.g. sa predstavništvima u celom svetu (Malti, Londonu, Hong Kongu...) čime opslužuju oko 270.000 korisnika. GFI je kompanija sa preko 15.000 partnera širom sveta. GFI je u strateškom partnerstvu sa Microsoftom kao Gold Certified Partner i osvajač nagrade Microsoft Fusion.
 
Kontrola elektronske pošte sumnjivog sadržaja u današnjem poslovnom svetu je neizbežna. Najopasniji virusi, sposobni da za minut parališu Vaš E-Mail server i mrežu prenose se svakodnevno preko elektronske pošte. Proizvodi koje preporučuju razni proizviđači anti-virus softvera ne garantuju Vam stopostotnu zaštitu. Elektronska pošta predstavlja idelani način za instaliranje zlobnih programa ili inficiranih podataka ,koji pomažu potencijalnom uljezu  da "provali" u Vaš sistem. Proizvodi ograničeni na pojedinačnom anti-virus algoritmu(engine-u) neće zaštititi Vaš sistem od napada ovakve vrste.

GFI MailSecurity  deluje kao email firewall i obezbeđuje sigurnost  elektronske pošte štiteći Vas od e-mail virusa, štetočina i uljeza!

Zašto odabrati GFI MailSecurity:

  • Podržava vodeće industijske platforme za slanje poruka uključujući i Microsoft Exchange 2000, 2003, 2007 i Lotus Domino
  • Rad više različitih antivirus algoritama istovremeno garantuju bolju detekciju i bržu reakciju.
  • Jedinstveni  Trojan & Executable Scanner detektuje maliciozne kodove bez potrebe prethodnog virus update-ovanja
  • Email Exploit Engine i HTML Sanitizer sprečava prolazak već korišćenih poruka i HTML skripti.


detaljnije (engleski) »

 

Image

screenshots »


GFI MailSecurity video

Image

pogledajte »



Pozivamo sve zainteresovane da probaju ovaj paket (link za download)

DOWNLOAD »

Potpuno funkcionalna 30-to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!