Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Rešenja arrow Belkasoft Evidence Center 2012 - Brže forenzičkoi istraživanje uz manje propuštenih dokaza!
 
 
Belkasoft Evidence Center 2012 - Brže forenzičkoi istraživanje uz manje propuštenih dokaza!

ImageBelkasoft Evidence Center 2012 je najnoviji patentiran snažan kompjuterski forenzički proizvod Belkasoft-a. Ovaj proizvod olakšava istražiteljima da traže, analiziraju i čuvaju digitalne dokaze nađene u  istoriji Instant Messenger-a, Internet Browser-a, Email Client mailbox-ovima, Social Network tragovima, Picture i Video fajlovima. 

Izdavanjem najnovije verzije 3.5 glavnog proizvoda Belkasoft Evidence Center, koji se sada zove Belkasoft Evidence Center 2012 došlo je do dve promene. Prva je više interesantna za distributere od druge:

Novo pakovanje proizvoda

Zbog žalbi mnogih distributera softvera da im je zbunjijuće i teško da prodaju Belkasoft proizvode, jer ima previše izdanja i opcija za cene, došlo je do pojednostavljenja u pakovanju proizvoda:

  • Nema više zbrke sa proizvodima i izdanjima. Sada postoje samo tri izdanja Evidence Center 2012. Pogledajte stranu Compare editions za postojeća izdanja i njihovu funkcionalnost.
  • Struktura cenovnika je puno pojednostavljena. Pogledajte stranu Compare editions radi pregleda cena.  
  • Pojedinačni proizvodi Belkasoft Forensic IM Analyzer i Belkasoft Forensic Studio su spojeni u novu verziju kao izdanje proizvoda.
  • Stari kupci mogu dobiti besplatan upgrade, kao što je uobičajeno, za proizvod koji imaju ili uz malu doplatu mogu dobiti glavni proizvod. Posebno mogu kupiti veoma korisnu komponentu Case Management, koja nedostaje u Forensic Studio 2.0 i Forensic IM Analyzer 2.0.
 

Image

Novi ekran

 

Nove glavne osobine

Navešćemo neka poboljšanja:

1. Proširena podrška za društvene mreže:
  • Podržana analiza Twitter Live RAM
  • Poboljšana analiza Facebook Live RAM: vesti, photo albuma i chat poruka
  • Podržana analiza Bebo Live RAM
2. Podržani novi messenger-i: Icq2go, Jitsi, jClaim, Kadu, AIM, Brosix, aMSN, TeamViewer
3. Pretraživanje se sada obavlja na SYSTEM nalogu što omogućava korisniku da pronađe sve podatke uključujući one u folderima koji nisu dostupni Administrator korisniku (neki kupci su se pre žalili da nisu svi podaci sakupljeni)
4. E-Mail Item Properties sada ima korisne dodatne tabove: Headers, Attachments, Raw text
5. Hex Viewer prozor koji je dodat radi pregleda nađenih dokaza
6. Dodati checkbox-ovi "Add all found profiles to case" i "Start extraction for found profiles", omogućavaju korisniku da pretražuje i ekstrahuje podatke jednim klikom, tako da posle pauze za kafu neće naći pitanje "Koje profile treba dodati ovom slučaju"
7. Cancel all button se pojavljuje u Task Manager-u, omogućavajući korisniku da lako prekine sve aktivne poslove 
8. Safe mode link dodat u Start meni proizvoda. Koristeći ovaj link kupac može lako da vrati osnovni izgled GUI-a u slučaju da su ga loše prilagodili
9. imdisk se više ne koristi za instaliranje sadržaja disk drajva. Ovo rešava mnoge probleme kupaca sa specifičnim konfiguracijama kada imdisk nije radio ispravno 
10.Novi dopadljivi dizajan je napravljen za proizvod

Image

Novi dizajn

 

Kompletna lista novih osobina se može naći ovde: http://belkasoft.com/bec/en/Whats_New_In_Version_3.5.aspppp .


 

 
 
Top!
Top!