Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Microsoft arrow Get Genuine Kit for Windows 7 Professional (GGK softver) i GGW SMO
 
 
Get Genuine Kit for Windows 7 Professional (GGK softver) i GGW SMO

1.    GET GENUINE KIT FOR WINDOWS 7 PROFESSIONAL
GGK softver

GGK je Microsoft artikal namenjen za legalizaciju Microsoft Windows 7 Professional operativnih sistema koji su instalirani na računarima, a koji se već nalaze u upotrebi.

ImageImageImage

GGK sadržaj pakovanja

Prilikom kupovine klijent dobija instalacioni disk za Windows 7 Professional zapakovan u DVD kutiju kao i COA nalepnicu koju je potrebno nakon instalacije zalepiti na vidni deo kućičta računara. COA nalepnica predstavlja sertifikat o autentičnosti operativnog sistema i mora se zalepiti na vidni deo kućišta računara upravo onako kako je opisano u poglavlju koje objašnjava Microsoft OEM softver. Jednom zaleplejna COA nalepnica ne sme se skidati sa kucista računara.

GGK nema pravo downgrade-a i sa njim se ne može legalizovati ni jedan neoriginalni Microsoft operativni sistem osim Windows 7 Professional operativni sistem.

Nakon izvršene instalacije proizvod se mora aktivirati putem interneta ili pozivanjem Microsoft centra na broj telefona 0700 300 300.

U slučaju da klijent koji legalizuije neoriginalnu verziju Microsoft Windows XP Professional operativnog sistema iz bilo kog razloga nije u mogućnosti da vrši instalaciju kupljenog GGK, može pokretanjem alata Windows Product Key Update Tool na lokaciji http://catalog.microsoft.com/genuine/purchase/updateinstructions.aspx?displaylang= update-ovati neoriginalne instalacione ključeve sa originalnim instalacionim ključevima Windows 7 Professional operativnog sistema.

Životni vek GGK podudara se sa životnim vekom Microsoft OEM softverskih proizvoda. Dakle, životni vek GGK vezan je za životni vek računara na kom se instalira. Kada se rashoduje ili prodaje računar, rashoduje ili prodaje se i GGK softver koji je instaliran na računaru.

2.    Get Genuine Windows for Small and Medium Organizations
GGW SMO

Get Genuine Windowsfor Small and Medium Organizations – GGW SMO predstavlja OLP artikal namenjen klijentima koji imaju potrebu da za postojeće računare izvrše nabavku pune licence za originalni Windows 7 Professional operativni sistem kroz OLP Agreement, ugovor o količinskom licenciranju.

2.1. Osnovne karakteristike ugovora

Osnovni podaci o aktuelnoj GGW SMO ponudi su sledeći:

  • Minimalna količina na osnovu koje je moguće poručiti GGW SMO:

*   Artikal se može kombinovati sa bilo kojim OLP artiklom koji se nalazi u cenovniku

  • GGW SMO ne podrazumeva isporuku originalnog instalacionog medijuma već ga korisnik sam nabavlja kroz redovan kanal prodaje (VL disk kit).
 
 
  • GGW SMO artikal ne obezbeđuje COA nalepnicu za Windows Vista Business

  • DOWNGRADE – prema zvaničnom Microsoft ProductList (preuzeto sa MicrosoftProductList Home) dokumentu GGW SMO artikal po pravilima obezbeđuje potpuno downgrade pravo na sledeće verzije Windows OS:

  -Vista Business
  -Windows XP Professional
  -Windows 2000 Professional
  -Windows NT Workstation 4.1
  -Windows NT Workstation 3.51
  -Windows 98
  -Windows 95

  • Poručivanje GGW SMO artikala nije jednokratno, odnosno  moguće je isti poručivati u više navrata.

 

 
 
Top!
Top!