Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow ACD Systems arrow ACDSee Photo Manager 12 - najlakši način da organizujete i delite vaše fotografije
 
 
ACDSee Photo Manager 12 - najlakši način da organizujete i delite vaše fotografije

ImageACDSee Photo Manager 12 je brz i jednostavan za korišćenje softver za fotografije, koji poseduje sve što Vam je potrebno da organizujete svoje fotografije, usavršite vaše snimke i podelite svoje uspomene sa prijateljima i porodicom.

Čuvajte sve vaše digitalne fotografije na jednom mestu. Pregledajte vaše fotografije, brzo pronađite najdražu fotografiju i pošaljite je prijateljima preko email-a ili besplatnog online albuma ili odštampajte. Plus: korekcija crvenih očiju, svetla i još mnogo toga pomoću smart correction alata.

Pogledajte brzo
Otvorite fotografije sa bilo kog mesta na računaru ili sa e-mail-a sa najbržom raspoloživom tehnologijom za pregled slika. To znači da ćete manje čekati učitavanje fotografija, a mnogo više uživati u njima. Zumiranje najnovijih snimaka, pretraživanje trenutnih slajdova i uživanje u pregledu fotki u punoj veličini. Gledanje fotografija nikada nije bilo tako zabavno, a ujedno i brzo.

ImagePretražite vašu kolekciju
Pregledajte sve svoje slike odmah. Za razliku od foto aplikacija koje su kataloški bazirane, ne morate da gubite dragoceno vreme učitavajući datoteke koje su već na vašem računaru i povezanim uređajima. Pristupite vašim folderima i datotekama uživo, u realnom vremenu. Sortirajte, grupišite i filtrirajte fotografije po informacijama iz kamere, ispravkama ili drugom kriterijumu za super brzo skeniranje. Takođe možete pretraživati po datumu ili događaju da vidite fotografije određenih dešavanja. 

Organizovanje fotografija
Uštedite vreme na samom startu. Definišite kategorije i ključne reči, postavite rejtinge, podestite imena dokumenata, kreirajte backup i još mnogo toga; jednostavnim povlačenjem vaših digitalnih fotografija sa digitalnog fotoaparata ili hard diska.

Upravljanje na jednom mestu
Koristite više od 100 formata fajlova. Pogledajte, upravljajte i obezbedite podršku za različite formate vaših fotografija, audio i video snimaka, uključujući BMP, GIF, JPG, PNG, PSD, MP3, MPEG, TIFF, WAV i mnoge druge. Bacite pogled na kompletnu listu podržanih formata fajlova.

Pratite sve svoje fotografijeImage
Upravljajte vašom kolekcijom na način koji vam najviše odgovara. Za razliku od drugih foto softvera, ACDSee ne nameće sistem organizacije "jedna veličina za sve". Napravite svoje sopstvene kategorije i ključne reči, označite one koje su vam omiljene, izmenite metapodatke i ocenite svoje snimke. Preimenujte, promenite veličinu, rotirajte ili uredite informacije o grupama fotografija odjednom. Plus označite svoje najbolje fotografije i skupite ih sve zajedno za dalju obradu ili deljenje.


 

 

 

ImagePronađite bilo koju fotografiju
Ne gubite više vreme prilikom pronalaženja određene fotografije pa čak i ako ih imate na hiljade. Unesite više reči u polje za pretragu kao što su "letnji odmor" ili "školska igra", pretražite samo određene datoteke ili pronađite određenu fotografiju sa Quick Search alatom. Koristite opciju Calendar i Events view za pregled fotografija sa rođendana, veridbe i drugih specijalnih prilika. Možete čak da snimite rezultate pretrage za naredno korišćenje.  

Jednostavna korekcija
Korigujte vaše fotografije kako bi  izgledale još bolje. Instant korekcija osvetljenja, crvenih očiju, boje i još mnogo toga. Ako je vaša fotografija preterano svetla ili tamna koristite Shadow/Higlights alat. Napišite tekst, dodajte ukras ili  neki od ponuđenih art efekata kao što je sepia, staklo, mozaik.

I samo napred, budite kreativni: ACDSee čuva  kopije originalnih fotografija tako da uvek možete da se vratite na početak i počnete iznova. 

Potrebne su Vam naprednije opcije za uređivanje, kao što je ne-destruktivno editovanje, batch obrada ili prerada RAW? Onda je ACDSee Pro za vas.

Image 

Objavite i čuvajte fotografije online
Sada je lakše nego ikada da delite vaše fotografije sa prijateljima i porodicom na mreži. Dovoljno je da prevučete fajlove pomoću ACDSee 12 na svoj lični prostor za skladištenje na ACDSeeOnline.com. Vaš besplatan nalog uključuje 2 GB prostora za skladištenje. Organizujte, sortirajte i označite svoje fotografije na mreži kao što radite na desktopu. Kreirajte javne albume kao izlog prema svetu ili delite sa samo nekoliko izabranih. Ako želite, oni čak mogu preuzeti vaše slike u punoj veličini. Plus, delite fotografije iz ACDSeeOnline.com na Facebook-u i zadajte visoko-kvalitetnu bez-okvira zidnu štampu iz fotoflot-a.

ImageJednostavno za razmenu
Šaljite fotografije preko email-a ne razmišljajući o veličini file-a. Kreirajte omot za CD, DVD, brošure... Upload-ujte fotografije na website-ove kao što su flickrTM i SmugMug. Pustite slideshow sa vašim fotografijama  sa muzičkom pratnjom, menjajte pan i zoom opcije, ubacite crne i bele efekte. Sa ACDSee je veoma jednostavna razmena vaših najboljih snimaka sa celim svetom.

 

 

 

Potpuno funkcionalna 30 - to dnevna probna verzija. 

Image 

 
 
Top!
Top!